Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne zaboravi i ne ponovi. Rahmet duši i vječni pokoj postradalima.
Sta nam to uradi crni Alija
Da se ne zaboravi
Treba dobro zapamtiti sta je Alija radio svom narodu
Ne slažem se sa većinom komentatora, ovo je jedino u vezi Markala gdje se može nešto napisati. Pametnom dosta kad pročita komentare! Nije baš sve onako kako se predstavlja i predstavljalo kad je bilo potrebno od Evrope i Amerike dobiti pomoć. A zašto se na njih oslanjati, pa oni su više od 50 % krivi za sve što se na balkanu dogodilo...sve se zna i ko je bacio granate i ko je ubio kenedija...samo kada i kako doći do tih istina?
Klix shupci stavite ovo kao glavnu vijest citav dan.. Shupci cetnicki
Da je Sarajevo tada oslobođeno od islamskog fundamentalizma danas bi njegovi stanovnici uživali u blagodatima čistog zraka i vode. Sarajevo mora biti srpsko.
evropa se i tad jako zabrinula ko i danas incko,a nema razlike u srpskom ponasanju 1992-2019
Neka im je vjecni rahmet i slava,ni krivi ni duzni izgubise zivote.
alija i ceric pobise svoje... znamo svi..
Zamisli da ste stvarno ugrozili BL. Sarajevo bi sad bila velika rupa...
Pa ugrozili smo i ljudi se iselili iz BL koliko znam, a Sarajevo je tu gdje je uvijek i bilo nikad ljepše i bolje. Lijepi šeher i bosanski grad kao i lijepa šeher bosanska Banjaluka! Za par dan počinje Eyof, opet smo centar Evrope, bar onog naprednog dijela! Doviđenja, sretno, prijatno!!
...smrt srpsko-crnogorskom agresoru!!
Srbi su naravno i za ovo kao iza Srebrenicu, za opsadu i sza sve ne izmislili vlaatite teorije