Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su krivi dosljaci koji su gradili nelegalne kuce, kao i uvijek ce traziti pomoc od drzave za svoje ilegalne kuce. Ovo su polupismeni glasaci etnonacionalistickih stranaka tako da mi ih nije zao i oni smrde na fekalije.
Ti znas ? U ovoj ulici kuce su napravljene 1960 do 1980 i to je nelegalno :D samo znas srat
@BosnaUAmanetu U ovom gradu sto ima papaka koji se busaju da su "rođene" Sarajlije a Sarajevo bilo šeher kao i sva gore nabrojana mjesta do Marijin dvora pa dođe Samaran i nasta kao "velegrad" ajos na sve ovo busaju se i pljuju sandzaklije a grad im osnovao sandzaklija
Da nije bilo olimpijade, Sarajevo bi i danas izgledalo kao zaostala turska kasaba. Ima ta neka trulež u njemu koja jednostavno ne dozvoljava da odstupi od neorganizovane i neuređene nakarade.
A što ste se ušćuli, srećom Bulozi nekandišu , belćem su uz vjetar?!
Seljacine kojima je najveci domet septicka jama i koji hodaju prljavog pakasa poslije velike nuzde su se nasli da pricaju o jednoj metropoli i prije svega glavnom gradu, kao da se ovakve stvari nikad u svijetu ne desavaju.
@SarajevskiStriktno u svjetu se hoda usranog pakasa i nema ovakvih scena
Da vam pravo kažem nisam upoznat sa takvim pojavama u našem gradu...
u mojoj ulici ne prodaju se kifle ne teće saobračaj ni dim,u mojoj ulici nema fukare jer ja sam guzonjin sin.....
Sta napravise od grada gjde sam rodjen...I onda kazu "ma nije tacno da su najzaostaliji krajevi tamo gdje su muslimani"... Pogledaj ti kalifastanaca majke ti? Samo zid na granicu 23%, red pjesadijskih pa red tenkovskih mina..
@Abu Kada su Srbi tu zivjeli ( za vlahe ne znam da su zivjeli u BIH) bilo je sve kako treba.. A to balijsko "sta bi bilo kad bi bilo" je izazvalo i rat, jer je to nacin da se sakriju sve vase lazi... Kao i napadi na vojsku koja se povlacila je po ovom principu " sta bi bilo".. Mahalsaka capri..
Onda nam je najisplativije da napravimo vanjsku halu. svakako smrdi. kao što smo radili i prije
Istocnjaci ili IB ovci navikli po livadana da kanalizacije izvode pa sad i u gradu nastavili!!
aaa Buća, pustite ih nek se nauživaju fekalnih aroma
buća hahahah sve kuje gore žive
Buća hahahha sve kokoške gore žive
Na Poljinama je sve pod kontrolom.Niti ima redukcije a niti izljeva kanalizacije.
to samo zato što se zove Tuzlanska
Misle da mogu biti samo "Vodovod"...sad valja biti malo i "Kanalizacija".
Glasajte za SDA i mirisat ce sve na ljiljane.
pa dobro, pukla cijev desava se, popraviti ce