Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla,Zenica..dvije zdravstvene ustanove koje nisu i nece dobiti pomoc od 1080km??Slucajno??Ili ipak jer su to dva Grada otrgnuta od SDA
Glasajte za SDA pa nek vas liječe Torabi, Nestorović, Youtube i soda bikarbona
U Tuzli vlada SDP 30 godina,ja ne znam kako imate obraza spomenuti SDA za bilo sta sto se desava tamo.
Vlast i zdravstvo u TK je u rukama SDA. Doveli su zdravstvene radnike do stanice od 2, 50 km. A kafa u kafiću je 3 Km. Ukoliko opet budete glasali za SDA umjesto doktoru ići cemo hodzama. Sve su uništili, al baš sve. Zdravstveni kadar najviše. Ali su naprimali nemedicinskog kadra tj glasača. Radnici u zdravstvu su poniženi od vlade. A pacijenti kad su bolesni ne idu u vladu kod premijera i kod ministra zdravstva. Idu doktoru, medicinskoj sestri i svima drugima koji casno rade svoj posao.
Imate kolege doktore na najvišem nivou u politici a vi štrajkujete? I dalje glasajte za svoje kolege.
Njima treba smanjiti platu. Lijepo istakli na staklo "ZABRANJENO VRIJEĐANJE ZDRAVSTVENIH RADNIKA", 08:15 salteruse kafu piju a u cekaoni ne mozes dahnut od ljudi. Njima se ne zuri, nema norme, nema kontrole.
Samo smanjenje plata, zdr nikad gore. Sve su pokrali isti ovi doktori. Odbit svima 7-9% od plate naredne 4 godine reforma. Ako nece ima ko hoce, na biro pravac ili njemacka. Ovo nisu radnici ovo su uhljebi koji otkad znaju kradu. Zavalili se u kredite pa sad kad je sve malo skocilo fali im za zimovanja u austriji. MRS
Haha pa nemože se više naći ni doktor lopov treba i ove da otjera i cc koji debilizam ko će nas liječiti pa nema ni varioca kamoli doktora!
ima ima ne brini se. A uvijek mozes iz turske dovesti. Ali ne brini pun biro doktora
Ja bih tražio uz povećanje plata zdravstvu smanjenje plata u vladi tk Al da ide u paketu!
Uvijek sam na strani radnika ali nekako sam misljenja da su trebali sacekati da se zavrse izbori.
Sutra otici gore i pošutat neradnike, najveći neradnici a najbolje uslove rada imaju...čast malobrojnim izuzetcima
Vidim tece med i mlijeko u Tuzli u kojoj komunisti dominiraju 30 godina.
Komunisti? Ne, seljadija dominira kantonom.
Glupane PDAi SDA drže zdravstveni sektor