Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političarima sa kupljenim diplomama,povećanje plaće po 500KM,ljekarima samo 200KM...bježite vani,neka ih liječe vračare.
Političarima sa kupljenim diplomama,povećanje plaće po 500KM,ljekarima samo 200KM...bježite vani,neka ih liječe vračare.
Citam komentare i shvatis koliko smo mi debilan narod. Je li vi uopste znate koliko samo sekiracija i truda je potrebno da samo zavrsis fakultet. Da ne govorim o odgovornosti koju doktor u svom poslu ima. Vani u bilo kojoj drugoj drzavi je doktor najplacenije zanimanje ali u Bosni je to nenormalno, normalno je da guzonja u Skupstini ima 5000 maraka platu....
Da ali u BiH je normalna pojava da se kupuju ispiti dok je to vani nezamislivo.
Manje vise ista situacija kao i vani, i ovdje su doktori super placeni kad pogledas plate ostalih bransi, ili da nase doktore ravnamo po Njemackoj? Istrazi platu stomatologa pocetnika u Njemackoj, oci ce ti ispasti koliko je to niska plata za Njemacku. Iskustvom i radom dolazi i plata.
Imaju platu za 200 maraka vecu od rudara..
Ako se zbog tog vrijedilo skolovat, odoh i ja majko u rudare, bosnu lijeci ti
Rudar mozes bit i sa 4 razreda.. samo da se znas potpisat na platnu listu.. a doktor 20 godina prokocka u skoli
Nezasluzeno dobivaju visoke plate,ovo se mora prekinuti i stati u kraj ovom bezobrazluku zdrastvenih radnika,nevezano za ove u Tuzli,znaci uopste u BiH,usluge 0,odnos prema pacijentima,narucivanje,nerad,a svaki mjesec strajk,bezobrazluk nevidjen.
A zasto mislis da je trenutna plata od cca 2000KM visoka plata?
Sad ce manje pit kafu i uzimat mito.
lopovi a narodu jednokratno 100 km
SDA vlada radi sjajan posao u Tuzli!
Nek su se sjetili