Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj smetaju ti taksisti iz Lukavca. Ato sto pola Tuzle radi u Koksari u Lukavcu, to ne smeta jel? To sto pijes jezero Modrac, i to ne smeta, to sto vas minimum stotinu radi u Cementari i to ne smeta... Ali eto smeta jedno 7 taksista iz Lukavca....
bravo bravo, tako je.
Tuzlaci rade u Lukavcu u Cementari i Sodi, a Lukavčani u Tuzli u BH Telecomu, Elektrodistribuciji, Termoelektrani, ministarsvima, pa ti vidi kome je bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ofarbajte se svi u istu boju i naljepite sluzbene naljepnice i nece bit vise ilegalnih taksista.
I djedo je farbo
A da ne pričamo da niko nikad od taksista nije uključio taksimetar ili dao ti račun, koliko oni puhnu od države to samo ptice znaju. A težak im posao ujutro novine, kafa, malo tura, kladionica se otvara u 10h,pa razrada, pa uplata, papadne pa se popravlja i tako navečer pokupi omladinu iz kafića i gotov dan.
Tu su prije svega umješani lobi načelnika opština sa inspekcijom TK koji nerade svoj posao radi svoje koristi jer imaju procente od neregistriranih taxi prevoznika a i autobuseva manjih kao i većih a da bude stvar veća pojedini službenici policije nerade svoj posao oko neregulatnivnih propisa iako imaju saznanja iz prve ruke jer uz mito šute što nakraju ima zatvoreni krug za one sto svoj posao rade regularno ili drugim riječima na sceni je MAFIJA jer to nije samo u ovoj djelatnosti to se nalazi u svim djelatnostima... Pravono gledajuči živimo u bespravnom društvu.
I Djedo je imo stand :)
smeta i njima što nemaju hljeba pa zato i idu voziti ljude, vama ima bar ko oteti, oni ga uopće ni nemaju.
Pita momak svoju curu: "Jesi li hodala s'nekim drugim prije meine"? -cura ce ti na to- Ne svi su imali auto..!
Znaci ja se sad vozio pirat taksijem
Kad im ne daš štand, onda štrajkuju glađu tri mjeseca ispred zgrade općine, a mediji pišu patetične tekstove i napadaju vlast što ime da daju "pravo na rad" (Omer Hasanović, FTV, Avdin čovjek). Kada im daš, onda dođu taksisti koji su ranije pritiskom dobili dozvole i bune se što su dodjeljene nove dozvole. Kontgrolu nelegalnih taksista treba da vrši MUP, by the way.
spustite cijene pa nece bit ilegalaca.
Ovih taksista pun klinac po Tuzli. Ima ih kao pasa i sad se bune radi par ilegalaca. Ne možeš proći kroz grad od taksi vozila. Hajde, pustite i druge da žive i zarađuju. Sami sebi ste konkurencija najveća jer nema nikakve kontrole koliko bi taksista trebalo biti u gradu. Više zagađuju grad nego TE.
tacno tako,pa imal sta gore kad stane u sred prometa nekom.moras drzat rastojanje od njih bar 100 m.pa oni sami se ponasaju divlje jer ne kupe musterija na propisom odredjenim mjestima
@ lik555 Ima ih i kulturnih, ali što ima sirovina, to je neviđeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)