Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo predlažem zelenu boju pa i da na njih malo Jurisic zapuca, svejedno je navikao na nenaoruzane pucati.
Ma naravno da je nasim taxistima da rade kako hoce I sto hoce, cim neki zakon oni u protest, postali su kao I prosvjetni kadar, sve im na ruku ali oni opet se zale I protestvuju...wtf
I dalje tvrdim da su samostalni taksisti najpovlaštenija kategorija "poduzetnika" (nije obavezna fiskalna kasa, paušalno plaćanje poreza, ne moraju voditi poslovne knjige, najniža osnovica za doprinose itd.)
biro,mega.3 pa I ti mozes biti samostalni taxista, zar ne? te biti isto tako povlasten, po tvom komentaru izgleda vise oni zaradjuju nego regisrovane firme koje drze od 4 do 22 taxi vozila... cudno je to malo...
Ma ovo je smiješno - Najavljuju im ovaj zakon već 10 godina i toliko su im dali i vremena da se prilagode i sada se prave blesavi... ccc A kada se pročita zakon onda se shvati kako je to zapravo sve OK Promjeni boju vozila i položi poseban vozački, baš kao i svi koji se bave prevozom putnika.
Ma duše drage, nema se para da se automobil ofarba u odgovarajuću boju ali se love ima da se taksira u Mercedesu posljednje generacije, k'o da u Dubaiju živimo, a ne u provinciji.
Really escobar, Pa ako obratis paznju, vidjet ces da nasi taxisti ne voze mercedese poslednje generacije, vec su tek nekih do 5 godina starosti, drugo, boja taxi vozila je u potpunosti potrebna, ako je taxi onda nek podlijezu zakonu predvidjenom za stavku Taxi sluzbe.