Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom lopinašu Bijediću je samo fotelja pred očima!
sta je poenta izbora kad na kaju svako sa svakim u koaliciju samo radi vlasti a ko j narod.... e pa j.. te me svi ako ikad vise budem glasao na izborima i poserem se svima u usta koji kritikuju one sto ne glasaju
Treba Tuzla osnovat "A SDP" i TAČKA ! Vratiti Bešlagić Selima u stranku da bude predsjednik! Ne dozvoliti da nam sarajevska repuiblika poništava izborne rezultate !
Nije ovi Sdp Tuzla trazila nego Bijedic sa par ljudi. Imamovic i Beslagic su protiv.
U opoziciji se moze pravo fino hajrovat, a ni za sta kao nisi kriv, i ja mislim da je to vrhunac politike bh bloka. Ja im preporucujem da lijepo zalede svoje djelovanje do tog nekog idealnog vremena u kojem nece biti srba, hrvata i bosnjaka. Ovako nas handre bezveze, pa zamisli da demokrate u Americi nece u Senat jer tamo zaboga ima republikanaca.
Na kraju Ce se osnovati novu stranku ASDP
VI DA STE ISTINSKI SOCIJALDEMOKRATI NE BI STE NA TO NI POMISLILI A KAMOLI TRAŽILI DA SE ODLUKA PREISPITA! MOŽDA DA VI PREISPITATE DA LI STE U PRAVOJ STRANCI I SA PRAVIM CILJEVIMA?
IstinaPravdaSarajevo hajte onda i vi u sa republici, u opoziciju ko i mi u Tuzli pa da se onda svi preispitamo onako komplet !
E moji Tuzlaci!
ma vi bosnjaci ste budale, nema veci, podijelili se u neke blokove na kraju bice blokova da ce covic i dodik zgradu napraviti ...
U sustini kako je i Damir Niksic rekao. Hvala.
kendjo.vandjo U suštini kako sam rekao i damiru nikšiću. Hvala !
KO SDP-a TK bi trebao da se riješi ublehaša i primitivaca unutar ove stranke na cijleom kantonu. A takvih je puno, posebno u Gradačcu. Pa tek onda da se polako počne vraćati na pravi put. Ovi koji se trenutno vrte u i oko SDP-a u TK su gori nego i SDA i HDZ i SNSD zajedno.
Hajde ba Bijedicu dosadan si vise. Necemo sa SDA i kmeci ruralac koliko ti volja.
@smrkva1 HSHAHAHA
Tebala bi Tuzla osnovati S-SDP ako ove "došle" iz centra ne misle mijebnjati stav. Tuzla je izglasala povjerenje SDP-u što da nam vlada kuko i ostali, radi uhljebljwenih došlja u Sa ?