Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdaja i prevara birača se skupo plaća. Da li je zbog kriminala Bijedića i još nekoliko osoba iz SDP BiH, ova stranka spremna na konačni političko-etički pad i stavljanje ključa u bravu?!
Zao mi je za dvije stvari koje sam pricao a izgleda potrefio sam ; 1. Da su od Denisa napravili magarcinu sto su ga "potrosili" za predsjednickog kandidata i nigdje ga sad ni na mapi, a imao je popularnost da preuzme SDP 2. SDP nije nista drugo vec projektovana SDA "opozicija" na daljinski to je kao rezervna klupa, svi lopovi koji nisu mogli u SDA otisli su u SDP
@OTPOR, SAMO VANREDNI KONGRES MOŽE RIJEŠITI OVU SITUACIJU. SVI SMO ZAROBLJENICI LOPOVLUKA I TALOVA NIKŠIĆA, BIJEDIĆA, ČENGIĆA I OSTALIH GROBARA SOCIJADEMOKRATIJE! ☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nermin Nikšić je izdajnik SDP-a, demokratije i svih nas koji smo građanske orijentacije. Koalicijom sa kriminalnom SDA je od SDP-a napravio Islamističko radikalnu stranku. SDP-ovci, građani Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali ne dozvolite uništavanje Bosne i Hercegovine koalicijom sa lopovskom SDA!
jaranr moj, gradjanska opcija ili ljeviica je najveca ubleha, ona je neatala sa Zlatkom L. cim je on preuzeo i rastjerao Gromade socij.demok. i cim se poceo neo komunizam primj. Srp i cekic, tito partija drug drugarica Ublehe jasno je svakome da je to budala na budali ... Unistili su socijaldemokratiju u BIH ovaj Sdp i Snsd...
Udruzuj te se kako hocete,s kime hocete,samo da gradjani malo prodisu.Bagro jedna.Smrt fasizmu,sloboda gradjanima.
Kako prevariti BOOOOSNJU ...20 % za SDA i 20 % za fol reformiste :D:D:D:D A ono 40 % istih govana koji sada kazu vidi budale brate moj opet smo iz zahebali za 4 godine
Od početka se znalo da će u TK SDP i DF u koaliciju sa SDA...sve su to Bošnjačke nacionalne stranke...svi nazivaju selame i na javnim mjestima uče fatihe
Po tebi su trebali da se krste.Neko minut sutnje,neko se krsti,ovako ili onako,neko Fatihu.Sta ti nije jasno IDIOTE.
sto sam glaso, glaso sam. nikad vise!
Ovi crveni smetljari (rukovodstvo SDP-a) ne zna da li da piški ili kaki, neće sa nacionalistima kad vidi sad sve može.
Obicni ljudi veze nemaju da je jedino rjesenje koalicija sa partijom koja je osvojila najvise glasova a to je SDA. Koalicija sa puno stranaka izaziva velike apetite malih stranaka i dogovor oko raspodjele vlasti je gotovo nemoguc. Jos posebno ako tu imate SBB koji je rusitelj svega i gubitnik izbora. Zato prihvatite ono sto je realno.
NEMORA SE NIKAKO VLAST USPOSTAVITI!!! NOVI IZBORI!!! Nemoj djeci tu prosipati suplje kako valjaju ovi partneri! To su gori partneri nego cete i ujkani zajedno!!!
Jel mogu kako da se udruze svi ostali u TK pa cak i SBB sa Nasom i DF-om i ostalim malim koji su tu, da se ne ide sa SDP/PDA/SDA?! Jel moze to kako?!
@Harry Callahan Hvala. :(
Nisam clan SDP-a, ali savjetujem svim clanovima da odrze REFERENDUM hebeni u vezi ovog kompleksnog i tako bitnog pitanja, ne za drzavu toliko, nego za sve pocetke AFTER SDA!
Podržavao sam Blok 19 (SDP-DF-SBB-NS-SBiH), ali se ispostavilo da SBB tu samo služi da što je moguće više uspori proces formiranja Vlasti da bi ostavio tehničku vladu PDA-SBB kako bi mogli legalizovati svoj kriminal kroz upošljavanje na budžetske jasle. SDP nije imao drugu opciju nego krenuti sa SDA u rasturanje tog kriminalnog mafijaškog klana Fahrudin Radončić - Mirsad Kukić kako bi Tuzlanski kanton i Grad Tuzla prodisali.
To objasnjenje?!?! Pa SDA je vece zlo od ove dvojice zajedno!!?!
@6FeBTzReVoLuCiJaa SDA je izbacila Mirsada Kukića iz stranke koji je 20 godina uništavao Tuzlanski kanton preko SDA, a nastavio je isti posao kroz PDA-SBB.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fujj
Sramota cista sramota. Bjezati odavdje podhitno ;)
GOVNA!
Sad se izrazavaju osude prema vec dobro poznatim korumpiranim pojedincima iz tuzlanskog SDP-a i nezadovoljstvo zbog koaliranja sa nacionalnim, pa ko je dao najvise glasova SDP-u, a zasto je NS dobila malo glasova a sigurno je da su najkozistentniji i najmjanje korumpirani da bi SBB uspio da srusi ljevicu u Tuzli pa evo i u Zenici.
Tebi ASDA i SBB ljevica.Nije tebi sve u vinklu
Naslov kaže "Tuzlanski SDP...", a glavu dajem da je taj SDP protiv ove farse. Naravno, misli se na kantonalni SDP, ne na tuzlanski, a motiv autora za dovođenje čitalaca u zabludu i sotoniziranje tuzlanskog SDP-a vjerovatno nikada nećemo saznati. Opšte poznata je stvar da je gradski SDP izričito protiv koalicije sa bilo kojom od ove dvije stranke, a da bi se kantonalni, koji se ovdje pita, rado kurvao.
SDO NEMA M..A DA DONESE OVAKVU ODLUKU, MOGU SE POZDRAVITI SA NAREDNIM IZBORIMA.