Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vlasti je većina. Nermin nije ni izborni prag prešao, a Saša treba da pojede glasačku kutiju da bi ispunio predizborno obećanje. Dakle, SDP - nećete vi niđe !!
Hajmo Saša da popapa glasacku kutiju
Enver Bijedic osvojio 19.000 pojedinacnih glasova, a Niksic vise od tri puta manje. Pa eto ne znam ko bi trebao tu vratiti mandat.
cuj da rasturi pa kralju NECE LJUDI U VLAST BGT
Quratz bi propali košarkaš Vujović vidio skupštinu da ga SDP nije stavio visoko na listi kandidata
Propali košarkaš i Alijin Srbin predao Tuzlu u ruke SDA talibana, vjerojatno za masne novce
Šta ovaj ljakse iz Kalesije nešto zijeva 😠
Ide isti scenarij u kantonu Sarajevo
TIK TAK,TIK TAK,TIK TAK sat otkucava i ide polako i Sarajevo ABda.
Kada svi budu vracali mandate onda neka i ova dvojica vrate.A do tada cvr Milojka SDP Gotovi ste definitivno sa ovakvom politikom koju trenutno vodite.A SDA svaka cast na ovako odigranom potezu.Znaju ljudi
SDP je rahmetli !
Šta kaže stari tuzlak Dzevad Hadžić
...konacno se SDP sistematski rijesava fekalija...odlican potez, idemo dalje na opstinske...
Tik-tak Tik-tak KS Tik-tak Tik-tak
Kako je krenulo SDP će ostati sa 6 članova ukupno
Kome da vrate...mogu samo narodu vratiti jer ih je narod i delegirao a to što se nikšo ponaša ko Staljin to gobori o tome kakva je diktatura SDP postala. No ne brinite uskoro će i ostali sdpeovci njihovim stopama. Osim ako su ludi da nikšiću staljinu obezbjedzuju lagodan život a oni da žive o zraku.
Bedic s zivinickom kompanijom prodali su SDP...