Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes bolesniku pozeljeti zdravlje eto dokle smo dosli!!:)))
Uznemiravanje?? Ja sam uznemiren što će moja djeca gledajući takve festivale i parade misliti da je to što rade u redu i postat će gejevi. Ja sam uznemiren što će moja djeca, možda ne na ovom festivalu, ali sigurno na nekom u budućnosti gledati doslovno gole muškarce na ulici kako spolno opće. DA, to se dešava na paradama po Kanadi i SAD-u!
Ja sam uznemiren što su prema statistici većina HIV-om zaraženih osoba gejevi. Ja sam uznemiren što većina gej osoba podržava tzv. swingerske odnose i nezaštićen spolni odnos! Je li moja djeca i ja nemamo pravo na mir?!
Ne smeta ti sto tvoja djeca od rodjenja gledaju nacionaliste,idu s njihovom djecom u skolu itd. zapitaj se malo sta je veca opasnost..
2014. normalni su u tuzli pravili paradu boreći se za bolje sutra. a kako su prošli, znamo po ovoj 2015.- 2018. koje su obilježile iseljavanje normalnih a sada na njihovo mjesto dolaze ovi bolesni koji bi raznim paradama tražili svoja prava. idite u EU i tamo se pravite da ste u pravu, ako mislite da ste uredu a pustite nas "bolesne " da u svom prirodnom"jadu" uživamo pa makar i pravili parade, ne ponosa, nego prirode
ODLICAN SAVJET SVE NAJBOLJE I DA OZDRAVITE !!!
REVOLT:Dabogda ti bili LGBT.roditelji i rt i nikad neimali potomke uzarenu šipku gurnutu u bulju da se rascvati ko majska ruža
Kad prestanu ovi derpasi da nasim sestrama brane nosenje mahrame i mi cemo prestati njima govoriti da su bolesni...
Napraviti kontru ovim derimape tako sto ce mame s kolicima i bebama izaci na ulicu i prosetati
Obje mame ili ima negdje i očeva??? Neko je morao napraviti i roditi ove osobe. Zanimljivo da ih je uvijek bilo iako se ne razmnožavaju, a, izgleda da će ih i biti.
pederi i lezbejke umjesto što protestujete idite i seksajte se.
možda ih treba odvesti hodži. Neko im je sihre bacio
Koliko su uticajni pederi kada su izlobirali u svjedskoj zdravstvenoj organizaciji da koriguju definiciju koja je tu bolest tretirala ispravno, a sada ne smijes reci, niti napisati nista protiv. Bez obzira na sve to svima je jasno da je to teska bolest, poremecaj koji razara drustva.
vidim kako je razoreno to švedsko društvo, sve mi žao tih sirotana.
ne znam jesam li ja peder ako me lože ladyboys
Pismeni huligani. Nešto novo.
Narod umire od gladi,... ali je broblem ko kog j***e u guzove. A kad političari i političarke vas j****u, to nije problem, jer koriste vazelin 😂
Da ti pederi znaju kako je pizda slatka.....
Zašto pederi ne ližu i svoja jaja ? Zato što ih ne mogu dohvatiti ....
očito nisi gledao dovoljno pornića
🏳️‍🌈POWER TO THE PEOPLE 🏳️‍🌈 A naučno je dokazano da oni koji ispoljavaju mrźnju prema gay populaciji su isti oni kojima qrc viri iz oka!
@tuzlak478 Haj priznaj da samo sanjaš kite i Fredija Merkurija. Its ok. Bog je stvorio i gay insane.
Naučno je i dokazano da su homoseksualci u 73% slučajeva takođe pedofili i u preko 90% slučajeva prijenosnici HIV virusa. Nije to mržnja, radi se o poremećaju koji se treba terapirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)