Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem vas sda-ovce sve na onu stvarku....a vidjecemo gdje cete biti 5.10.u p.m.!krivovam sta vas seljacici nije dobio poziv pa makar od skole kosta poppov al dabogda dabiga i dole ista skontali ili pozvali!smrt sda-u 5.10.i tu gamad otjerat u proslost na svim nivoima mater vam jebem hapatorsku!
Fakat... stara vijest se exploatira u svrhu politiöke kampanje... Toliko o neovisnim medijima... Sarajevo-x = SDP
Samo ga nema još na razglednicama Tuzle...
cisto sumnjam da ce jasmin izgubiti fotelju u tuzli, ukoliko nacionalisti misle da mogu zavoditi svoju diktaturu u tuzli kao sto to cine u sarajevu varaju se. SDP ponovo na vlast
Samo neznam kako dozvoljavate Mikiju i slicnima da valjaju gluposti. Ta nasa zavist je nase najvece proklestvo i to nam nikako neda naprijed. Covjek je uradio vidne pozitivne pomake za Tuzlu i sad mu neko daje ovakve komentare kao taj Miki. Stidite se. Ovakve stvari treba hvaliti na sva usta.
Tuzla je zakon !
Pocetkom prosinca? Koji je to mjesec? Demokracija? Sveuciliste? Pokusajte barem prepraviti tekstove koje objavljujete, da ne bi bilo prosto copy-paste... Inace, dobra vijest :)
eh da je sarajevu ovako nesto.. majko semiha ajd u pemziju
Jest, al je poziv stigao 28.jula, a sad se ekspolatira. http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/tznews/harvardpoz.JPG
Jasmin je odlican. Samo naprijed.
pokusaj da mu sacuvaju fotelju,koju ipak gubi 5 oktobra! jasmine,isteko ti rok,priznaj,hahahaa
svaka cast jasmine, samo tako...