Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem vas na Vaše mjere i vaše gospođe također. Gdje su pare? Gdje su donacije završile!? Još uvijek me je stid one donacije učenika iz Kine koji su od džeparaca kupili i nama kao DRŽAVI donirali. Mislim da je to veliko poniženje još ona krava bisera lično otišla. Kakav diplomatski nokaut. Sadaka država samo gledaju kako će isprosit. fuj gadi mi se živjeti ovdje..
Otvorili ste granice, ukinuli samoizolaciju i sada su vam građani krivi. Napušite se znate već čega i stavite masku dok to radite.
NAJZANIMLJIVIJE OSOBE ZA UPOZNAVANJE I DOPISIVANJE NA SAJTU: https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/
Zatvaranje svega na 20 dana bi riješilo problem na neko vrijeme, ali ne bi riješilo problem sveopćeg seljakluka i krkanluka. Kafane pune, rame uz rame se sjedi, bez maski ili bilo kakve duge opreme a, među svim tim debilima i stol ili dva pun policije, koja onako lezerno ispija kafu. Preporuke s emogu donositi do mile volje,kao i apeli, ali bez radikalnih mjera (policijskih), nema ni poštivanja bilo kakvih preporuka ili zabrana.
Najveći uzrok pogoršanja epidemiološke situacije je potpuno otvaranje granica pa tek onda maske i distanca. Meni došao brat iz Njemačke prije 10 dana a nisam ga vidio 6 mjeseci. Šta da mu kažem? Odmakni se na metar i po ?! Ko vam je nulti pacijent u Živinicama ? ? ?
Prestanite čitati smeće
Javite mi ako ima kakva zaražena raspuštenica eto ja se javljam dobrovoljno da je zagrijavam u karantinu!
Koliko placate svakome ko se prijavi da bude upisan u koronsku statistiku🤔😂
Ne treba nikakva maska, dovoljno je postovati distancu, ovde u Kanadi i prije ovog korona cirkusa ljudi su drzali distancu i postivali privatnost drugog, bilo gdje da se moralo cekati u nekim redovima, a dole kad se mora cekati u redu svi disu za vratom jedni drugima.
Uozbiljite se vi, kako imate obraza narodu koji vas hrani govoriti da se uozbilji.
Neću masku nikad više nositi nek pišu kaznu tužit ću ih do Strazbura ako treba
Petak, izlazni dan, nema stolice prazne u kaficu. Djeca trckaraju, voze bicikla ili lizu sladoled. Ko tesko oboli neka bude zbrinut, a navedeno neka ostane kako jeste.
Oprema je vec kupljena. Hocu reci, pare su potrosene na opremu. Uostalom, nabolje je da nas potuno zatvore. I tako smo po masi stvari u srednjem vijeku, pa zasto ne bi smo bili i po metodama lijecenja.
Petak, izlazni dan, nema stolice prazne u kaficu. Djeca trckaraju, voze bicikla ili lizu sladoled. Ko tesko oboli neka bude zbrinut, a navedeno neka ostane kako jeste.
Ako se vi ne uozbiljite rušimo vladu.
Kao stalo im do naroda, ha ha
Stavi masku konju peri ruke konju drzi distancu konju ili kobilo svejedno je neces od toga umrijeti a od korone hoces zar je tako tesko drzat se tri pravila to je za tvoje dobro i za sve nas nije to neko izmislio da bi se sprdo konju
@Ragnar_lodbrok guzim svaku noć i držim distancu, poslije toga ruke nikad ne operem. Pi*kooo