Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da je opanak i asfalt najjače dvokomponentno ljepilo na svijetu ali izgleda da mu je dupe i fotelja opasna konkurencija.
Ima li jedna opština u BiH, jedna mahala, jedan kanton, bilo koji nivo vlasti da se nije lopovluk neki napravio od kraja rata pa do danas?
Stvarno nisam neki seljak da sam se začudio ali ja gledam po zemljama EU, po vijestima zapadnim to nema ni u malom mozgu političar da šta ukrade ili pronevjeri barem njih 90 posto.
ovaj Tz kanton Pravi cirkus nije ni cudno sto svi iz tz bjeze u Sarajevo treba im barikade postaviti
@SanelDonSanel Tako Sani! U sridu! Mi se prepucavamo, a ovamo statistika brza od kvalifikacija djela! ili jedan ili drugi isto njesra, samo drugi klan.BtW u MUP-u TK imaju 3x struje!
Pozdrav, nadam se da vam ide dobro, želim podijeliti dobre vijesti koje sam vidio ovdje na ovoj stranici prošli tjedan, vidio sam post o zajmu Leslie Sweere, pa se prijavljujem za 10 000 američkih dolara i upravo sam dobio vaš zajam. da podijelim s vama dobre vijesti, pa ako vam treba zajam, možete ga masirati e-poštom ili whatsappom hvala gospodo i Bog vas blagoslovio putem e-pošte: ([email protected]) Whatsapp: +1 (714) 497-0948
@gooUser1612483824 klixse banuj
@forza_456 Nije ni njegovo maslo za supe, ali nikako! Pa pogledaj samo datum hapsenja i njegove smjene? Vjerovatno nezakonita, kao i sve u CDA firmicama, ali ipak, i ovaj je LEVAT.
Kakav primjer daju ostalima 2 glavna policajca na TK..pa onda zamislite kakvi su svi ispod njih? 5 puta gori..posteni sto sutite?
Svaka čast, je3em vam ma7er nepismenu.
Nije bitno ko ce prvi, ko je vise trenutno ugrozen ili ko bi 'trebao' ili ne da ide na pohod.Bitno je da nista ne moze zaustaviti taj matematicki kod, tu statistiku, taj realni osjecaj, taj osjecaj prevarenosti, smutnje u nama...nista! Htjeli ili ne, nakon prelaska famozne cifre od 3000, kriticna masa je nezaustavljiva.
10 000 mozemo pitati i susjedne drzave trebal pomoc sa blokadama i ovog i njihovog nakaradnog klero-nacionalno-sovinisticko-kriminalnog sistema! Treba'l pomoc?!? Sretno nam svima!
Srecko :) ''''Srecko-Poljine 2021'''Lajk, moze, neka se zove Srecko :) M.Manjlovic 'Sunce drago, zvaces se kao On...Tito( pa scena murije kako hapsi oca, zbog vrijedjanja)Neeeevenka, Pinki neka bude, Pinki!'' Eh, pisi zeno...nas novi pokret mora da ima ime, vec ima svoj put....NEKA bude Srecko, u znak paznje prema nasem Srecku koji je prvi krenuO! Sretno nam svima u homogenizaciji!
Tuzlaci znaju ko je Korman. Ljudina. Stao je na žulj SDA i podrinjskoj mafiji kad je MUP TK pohapsio Beriza Kabilovića i ostale, ugrozio im je rad kriminalne hobotnice, zato je i smijenjen.
Korman gromada od insana, sramota šta su čovjeku radili
Super...nek ima 5...iiiiiii sta im ko moze? Izdvojimo i za 10. Boli nas kad možemo...valjda.
Evo im još 10 milja neka uđu u kavez i pošoraju se da valja. Ko pobjedi šampion je policije.