Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vujovic da nije bilo SDP bi dobio sto glasova u Tuzli. Znaci ne bi prosao, i moras vratiti dobijeni mandat dobiken zahvaljujuci SDP. On je zivi mrtvac poslije ovoga mandata
Ne sekiraj se ti za Zareta, nego neka Niksic vrati kompenzacioni mandat. Zare je usao u skupstinu, Niksica nece ni njegovi.
Narod zna da su uzeli su pare, Hodža iz Živinica nije štedio. Lažne socijademokrate kao spavači u službi lopovske SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA vlada sklepana od ucijenjenih i kupljenih papaka. Poznati svi kandidati za ministre: Inžinjer tehnologije u Ministarstvu za sport, kulturu i mlade, građevinski inžinjer ministar MUP-a TK, kriminalista ministar pravosuđa?!
Bas te boli sto PDA vise nece biti na vlasti :) Da je SDP imao sto nema, da je NS korektna imali bi 2/3 pozicija u vladi s kim god da su otisli u koaliciju.
Vidi ti ministara iz provincije kalesija, sapna, teocak ..nisu dana radili van svojih sela. Zamisli sad kakva ce to bit vlada. pozz iz Minhena
Da su iz SDPa TK imali vise petlje, da je NS bila korektna i plus DF imali bi zajedno preko 2/3 ministarstava. SDA kakva god da je, ima jednog poslanika manje od SDPa, to se mora respektovati. Kadrovi u SDA su postenjacine za ono sto je u PDA. Vrh SDPa je gurao koaliciju s PDA, iza toga se krije najvjerovatnije hiljade i hiljade razloga. Da Zare i Toka ne iskocise na TK bi gledali orgijanje SDA i PDA.
Da li vam je sada jasno kako je ustvari "funkcionisala vlast" od rata do Niksica, SDP je uvijek bio "projektovana" opozicija od strane SDA , kao ljevica i alternativa (prica i strancima i postenom svijetu) a ustvati je uvijek i kada god je trebalo SDAu isporucio sve!, naravno uz naknadne pregovaracima i vazalima!
ovo je primjer ! pogledajte samo imovinu ovih ljudi iz SDPa ! ni jedan nije u garsonjeri !
Imali su i ovi iz SDP šansu da kradu 4 godine,ali neće,hoće oni vlast da budu sami, Zamrzli djelovanje jos u ratu i još ne planiraju da se odmrzavaju.A kako stvari stoje u narednom periodu brojaće se dzemati u kojima ce niksic i kojevic moći mutevelije da biraju.
@Husejin naviknuti na jednopartijski sistem tj kad kradu da plijen ni skim ne dijele. To titoidni jednopartijaši ne mogu da podnesu tj ne mogu da se razbaškare do maksimuma pa se pogube ne snalaze se prevazidjeni su kao i komunizam.
Dosadni ste tuzlom
Sve Tuzla raja , pamet ovo ono a SDA im kape kroji od rata pa ona ovamo!
a ustvari nadobudne budale bez pokrica kojima je mrsko izaci na izbore
koja ljudska mizerija moras biti da budes clan pogane, smrdljive, kriminalne organizacije SDA
Kada postanes pogan, smrdljiv i kriminalan, odes u PDA.
sad kad SDA pogan navale krast, moraju nadoknaditi i vrijeme bez pljacke u KS