Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inflacija diploma. Mnogi od njih će pokušati svoje koliko toliko unovčiti u strankama i partijama.
Cast pojedincima, al danas ko ima 20000 KM, moze lako postati doktor nauka. Ljudi ti urade sve, istrazuju za tebe, napisu ti rad. Ti samo naucis prezentaciju, i naravno poplacas obaveze. Obrazovanje nam pada iz dana u dan.
Hairli u daljem radu, manite se vi ovih nehljeba što kao fol imaju šta prigovoriti. Ko nema svoj život on se bavi tuđim.
Evo konobara hahahahahahaha
Čega doktori? Nuklearne fizike, kibernetike, ili...?
Ajde sad vamo, traže se sobarice.
Samo plati, produciraćemo 1000 dr, boli nas, samo pareeee... Bravo UNTZ, eto te ko i Travnik (doduše nisu ni Sarajevo ni Bl ni Mostar ništa bolji). Smiješno, kraftwerk je ubo u suštinu problema!
Jebote ko ves masine iz gorenja izlaze !!
Kako proizvesti radnika?Doktora svakako ima previse!
doktor nauka, a staza ni dana
Nek je sa srećom
joj vidi mu naocala, sine dzaba ti doktorat kad si corav
Koji bolesni komentari, tačno smo i zaslužili ovo što nam se dešava!
a sta drugo vec cestitati...
Jadni oni