Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud mu cifra od 80 za sadnice?? Podrska u svakom slucaju! Nije navedeno da je Paulovnija najveci proizvodjac kisika od svih poznatih biljki u BiH.
Zato ovo drvo pije vode na dnevnom nivou vise od kamile:) pametnije bi bilo sadit Orahe umjesto paulovnije.
@Pascal nije da nisi upravu.Mada mi je to 'sirenje' tema za poseban razgovor.To ubacivanje svaba u ovu pricu je kao i sa drugim kulturama.Oni imaju razlog za i protiv.Ekonomska racunica, logika i strucnjaci...btw to ti je ono drvce na ulazu u D.Zdravlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaznjavati seljacine zbog paljenja starig namjestaja i koristenog motornog ulja. Zabraniti ugalj.
Puna podrška. Budućnost je uvijek bila u inovacijama.
Kaloricnost paulovnije kod sagorijevanja, plod koji je izuzetno medonosan, brzina rasta, proizvodnja kisika i iskoristavanje co2 su “čimbenici” koji se ne mogu zanemariti. “Autohtono” preseravanje je cista glupost. Eto mi cemo cuvati “nase” siblje i sikare od kojih nikakve koristi. Smijesno.
Azijati su se vec naselili, zasto da im ne omogucimo i prirodni ambijent 😂
Da imaju pameti kosto nemaju davno bi to poceli saditi
Bravo majstore al to nasi nemogu..
E jesi izmislio toplu vodu.O boze sacuvaj inovatora u pm.
svaka cast
80km sadnica???
bravo
Kod nas bi prijek zastao na pola - zasadili bi brzorastuce drvo i pustili ga da dovijeka raste, bez daljnje predvidjene obrade u industriji ... jer valja imati cementaru, a nju ce u medjuvremenu unistiti...
Хвала на приједлогу, али фулили сте ресор. Влада се не бави налажењем рјешења, већ стварањем проблема. Покушајте у земљи чланици ЕУ. Сретно.
Ajde fOdile pomozite inovatorima da i mi nesto izumimo osim laprdanja. Ajmo probat pomoc barem zasadit ako nista...
Inovator dosao da genijalnom idejom da posadi vise drveca lolll Bosnjo Genije!
Mogao si tako pametan barem gramatiku nauciti.