Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad fino njega zavezati za Pitt Bula
Pa da onda Pitt bul bude kriv. Nema potrebe. Lijepo ga identifikovati putem registracije i kazniti u skladu sa Zakonom o dobrobiti zivotinja. Mislim da bi to bio jedan od prvih procesuiranih slucajeva. Ali kazniti ga maksimalno propisanom kaznom.
Ali cuko nije slusao….. 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ti djete sutra tako vuku paša. Od srca
Kakve veze ima njegovo dijete s ovim? idiote jedan, i ti i ovi sto su ti lajkali..
@satcity_tz tata ti idiot mamlaze. Garant si mu neka familija bliza
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na kraju krajeva su to još gori životinje od životinja.
Zavezati stoku za auto i vuci ga duplo brze, 100 na sat.
Reko kazo, auto sva 4 nikoga u autu, zavezo psa i otiso u prodavnicu, dok ne vidimo snimak vjerovat cemo svasta pa cak i da se sam pas svezo, sve za lajk, dumine pise
Svezat ga za kuku pa ga vozit i na 30 na sat, nek crkne od nekondicije i nek skonta neke stvari a posle ga natabat nogama.
Šta reći za papka krezavog bolesnog!?… Ženu i djecu tako vukao smradu bolesni!
Njega k..arat a ker da gleda ......!☝️ e bo svoje pleme poremeceno 🤧
Dabogda mu se ruke osusila koje su ga vezale. Gad jedan.
Ovoga u zatvor! On bi tako i čovjeka.
Sve mu bolesno hebem!
Joooj, sto nemam ovlasti diktatora da ovaj ljudski talog zavezem za auto dok ne crkne, jebomuboggmajku zaostalu u usta. Samo metak u glavu za ovaj soj ljudi.
hebem li ti majku koja te tako odgojila i to u paksu
CUJ TUZLAK iz par sela
Slusaj ovome muzike u autu.....Hi Hi Hi Nikad u ovoj zemlji dobro nece biti....I tacka....
KZ FBiH Član 318 Mučenje i ubijanje životinje (1) Ko životinju teško zlostavlja ili izlaže nepotrebnim ili dugotrajnim mukama, ili joj nanosi nepotrebne boli, ili protupravno razara životinjska staništa u većoj mjeri ili na širem prostoru, ili protivno propisima ubija životinje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do šest mjeseci. Hajmo tuzilastvo, evo materijala...
Mozda ga nije vukao vec samo privezao da ne pobjegne negdje dok covjek sta pokupi... ne treba odmah zakljucke donositi