Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto je 700 svijeca?
Evo vadim već drugi paket maramica ! Baš dirljivo . Smrc, smrc .
Strasno ste zavidni svi vi koji pisete ruzne komentare, i nemate pojma kolko je to zalosno i smijesno u isto rijeme procitati. Svi ste vi puni savjeta i svi sve znate pa eto kad je tako primjenite ih na sebi. Da ste sretni i zadovoljni trenutnim nacinom zivota ne bi svoje frustracije i zavidnost pisali ovdje njima jer je as kao neka tamo prevarila, uzela vam dusu ma sve... To je zivot,takve stvari se desavaju i djevojkama i mnogo gore ali kad bi zivjela s uvjerenjem da su svi isti otisli bi svi u k.... :))) Get over it :) CESTITKE MOMKU I DJEVOJCI OD SRCA
hajvanu jedan :D
Dokaz da za lijep gest ne trebaju pare. Više vrijedi njegov trud oko ovoga, nego da ju je zaprosio s nekim skupim prstenom. Lijepo je znati da ima muškaraca koji razumiju da nekim ženama sitnice koje od srca urade znače jako mnogo. Svako može kupit skup poklon ako ima pare, ali nešto (ovako) originalno mogu samo pravi muškarci. Ne govorim samo za ovog momka, nego generalno.
Dragi Damire, zao mi je sto imas takva razocaravajuca iskustva, ali ne mogu da se slozim da su svi ili sve iste. Sto bi Djole rekao, samo rijetki nadju rijetke,ali za to treba imati malo ludosti i puno hrabrosti, a onda slijedi i test strpljenja. Mi cemo uskoro biti 25 godina zajedno. Bilo je lijepo, ponekad i tesko. Nekad pretesko. Sjecam se kad smo rezali cigare po pola ,a nikad necu zaboraviti u ratu kako smo rezali ono jedno kuhano jaje tanko, tanko...da svako dobije jednak komad. Ali sve je to poput mesa na kosturu koje vrijeme oglodje da bi vidio ono duboko iznutra sto nas veze. Vecina spoznaja u zivotu dolazi sa iskustvom, a puno iskustava zna biti jako bolno. Na zalost, tako ti je svima nama. Ne daj se Damire, u sreci se ne ponesi, u nevolji ne kloni. Nadam se da ces i ti naci nekoga da te gleda dok spavas s onim osjecajem koje se ne moze rijecima opisati. Ako nadjes, cuvaj. Tesko je naci nesto dobro i lijepo, a lako je izgubiti. Ne kloni duhom! Sa srecom ti bilo!
...prica mi covjek za sankom dok cigaru mota...
Poznato, ovakvi jadavci se ubrzo razvode.
Jadavac ebo msmu svojuuuuu.
e cuj Maja i Jasmin??!!! eh sto ne mogu ovih mjesanih!!! od tolikih finih muslimanki on nasao Maju! tobe ja Rabbi!
Valjalo je zapaliti toliko svijeća.. Svaka čast!
Svaka cast -svaka ti dala :)
SVAKA CAST MURADIFE, SVAKA TI JE NA MJESTU... DIJELIM MISLJENJE
da je to prava ljubav ne bi to završilo na klixu,vec izmedju njih dvoje i eventualno par prijatelja
uvijek mi je bilo poljsko civjece romanticnije od raskosnih ruza, uvijek mi je bila logorska vatra uz gitaru romanticnija od svijeca i klavira..joj , nikako ne volim ove klisee i ove nametnute stereotipne romanticne momente, al vidim da sam u manjini. Gest je lijep, bolji je cin ljubavi od nasilja, naravno..Nego, sto vidim da vecina ljudi razmislja kao i ovaj Tuzlak, a gdje cu ja naci istomisljenike :((
Naravno da mora, tako nas oni iz Holivuda uče.
jesam li ja toliki izrod, al mi nikad nisu ovakve ljigave geste bile romanticne..ako ne moze nista orginalno, onda bolje po starom provjerenom receptu il nikako..bezveze mi je ovo, a zena sam..zar mi mora svijeca koja gori biti romanticna?