Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mržnje prema Tuzli u komentarima nevjerovatno, Tuzla komunistička, Tuzla ovakva Tuzla onakva.. Jeste zatucani iebo vam SDA klicu zatrovanu
@Chombre Sta ce drugo zeleni hemoroidi nego da pjene. Neka ih, to je sve sto mogu. Taman da se na glavu nasade, Tuzla nikad nece pasti.
@Chombre zovite je i „zvezda“ ako hocete kad ste blentavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
KK Partizan iz Kreke, klub moje mladosti...
JOŠ SAMO MALO DA SE OVO PREKOMJERNO ZAGAĐENJE MAKNE PA DA I VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA U GRADU SOLI - TRENUTNO JE GRAD DUHOVA I SAMO NAJLUĐI IZLAZE NAPOLJE.
Umjesto što se zadojeni mržnjom prepucavate i svađate bolje pročitajte zpredzadnji pasus: Novac za izgradnju nove zgrade osigurala je Gradska uprava Tuzle, dok će vanjsko uređenje biti završeno sredstvima koje je za ovu namjenu obezbijedila Vlada Kantona Sarajevo. Novac obezbijedila opšina Tuzla i vlada kantona Sarajevo. A šta radi vlada Tuzlanskog kantona
Tako jeee treba raspravit prvo valjal Tuzla il nevalja, jel prikladan naziv objekta, to su bitne stvari u ovoj 'drzavi', to se mora prvo rijesit, prije ovih gluposti ko na granici smrtonosnog zagadjen zrak, minimalna plata od 400 maraka i to sto el baketova kuja nosi 20 000 maraka odjece na sebi... ja ba da ne zaboravim i to sto drzavnici hoce da povecaju sebi plate za 400 maraka
Nista od novog jezera .... 😞
Grobari.
Inace, ovo ce se graditi u mojoj Mahali, onako kazem...........
Tuzla nije komunistička! Pustite ljude da žive u svojim snovima! Čuj partizan! Wtf..
I drugi "Partizani" ce biti vraceni narodu. Nazalost, mogu samo da kazem sa kiselim podsmjehom :" Aha, hoce, hoce."
Velikosrpska država otvara vrata komunizmu u nadi, da se Tito reinkarnira u Sarajevu i podjeli pasuše
T
preporuka Klix-u za vijest. Dođite i slikajte parcelu gdje je bio Guming, fabrika koja je izasla iz rata netaknuta. Čovječe za rubriku vjerovali ili ne.
Bogami Jasmin odriješio kesu i Klix-u. Aferim
Jedino bosanci pate za YUgom a najvise im je zla nanio taj zajednicki zivot. Nisam zivio u tom sistemu ali nije mi zao, svi su samo cekali da umre Broz da se pokolju. Ako patite za tim socijalnim statusom uzmite ocistite grad sebi, ukinite ugalj jer smrdi svaki grad. Ne kradite i ne varajte patriote!
daj ba kanite se tih jugonostalgickih imena „partizan“ „radnicki“ „izvidjac“ te ovo te ono, jedino bosnjaci na balkanu jugonostalgicari, ostali svi drze do sebe, cuj to „partizan“ bullshit!
@@mba pa kako da zovu nešto što se 70 godina naziva Partizan, sad da se prekraja?