Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko nam je nizak IQ mi dokazemo svake druge godine prve nedjelje u oktobru.
Test inteligencije se sprovodi kod nas vec 20+ godina na birackim mjestima. Stanje u drzavi je rezultat tog testa i pokazatelj kakav IQ imamo.
Hoce li ko da se zakaci u komentaru? a pi*ke?
inteligentan je ko ode odavde.
Da hoce kakav test o gradjanskoj/ekoloskoj/humanitarnoj svijesti, a obzirom na cinjenicu da je politicko stanje cak i gore nakon rata nego prije rata, sumnjam da bi rezultati vecine bili iznad -10.
Ja mislim da su se mnogi nakon testa hvatali za glavu poput SenadeNurkic😂
ko god vježba mozgalice može razvaliti na tim testovima ali ti oni ne garantuju ništa..možeš umrijet od gladi
Ne pise nigdje da su za ovu budalastinu naplacivali 15 tj. 20 KM. A juce u Konzumu, bas prekoputa Medicinskog Fakulteta gdje je bilo testiranje, dvije velike Dorine s Domacica keksom za 5 i po KM. To je 600 grama cokolade i keksa. Dakle, dvije i po kile cokolade (dodas dvije marke) - ili 40 minuta zagonetki da bi ti kazali koliko si "pametan"? Jel' treba bolji test inteligencije?
Da se ne zamajavamo puno. Nakon 25 godina taslačanje od strane svih stranka, podobnih, familijarnih...mi smo na nivou afričkih plemena. Ne treba nama nikakav IQ, samo tor i čoban. Nema iznimke.
Ne siri rasizam okolo. Nisu ljudi u Africi krivi sto su rodjeni izmedju bivsih kolonijalnih medja i daleko od puta i struje. Oni se bar trude da im bude bolje. OK, dobro, vole i oni kladionice i cuge i donacija s neba. Al ne zato sto su iz Afrike nego zato sto su kmetovska seljadija koja ne zna za bolje. Ko i Bosnje.
jojj nesmijem ja eto jel to boli. otojc mi cojk vice ozda de vadi ajkju onga je kae lasersi izvuko (prosjecni sda glasac)
Testiranje u Tuzli. A gdje u Tuzli???????????????
bake ih poslao da vidi jesu li normalni tuzlaci sto nisu glasali za SDA
Vidim evo svaki portal ponavlja istu grešku. Mjerna jedinica za inteligenciju je KVOCIJENT, a ne KOEFICIJENT.
--- Tuzlaci želejli sazanti koliki im je koeficinet inteligencije Aaaaah kolki će bit , kad im je SDA na vlasti u kantonu ? Otprilike ko broj cipela. :( Nit ih je branila u ratu nit ih je hranila u miru ! Trznite se više ba I ZABRANITE JOJ ustavom djelovanje u vašem kantonu ! Nije to demokratski ?? A jest demokratski da vas BAkir, Kukić i njegova banda jašu ko marvu ????
jesu se prosle godine ono lozili da su im ukrali titulu
moj je 20 cm
Grad plenuma.