Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaj gerijatrija na jednom mjestu! Enver Halilović dobitnik ordena od Putina, skupa s Bešlagićem koji je s Rusima dogovaro *** plina ispod Tuzle pa se hvala Bogu nije ostvarilo. Nije li previše slučajnosti?? Avdić i Žilić kolateralna šteta koji po ko zna koji put hoće sopstvenu korist, malo im! Dosadno penzionerima pa se igraju pameti.
Penzioner do penzionera, nasli se ponovo igrat politike. Izgleda da pojedinci poput Beslagica svoje ciljeve nisu mogli ostvariti dok su bili na vlasti ili u politickim strankama pa sad to nastoje. Bolje im je nek jos malo šetaju dok je lijepog vremena i nek usput jos koju partiju šaha odigraju.
nemere u tuzlu ostaje vojde u sarajevu-------pa sarajvo je glavni hrad i mi se u svemu pitamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I zar Ahmedinović nije umiješan u aferu s pljačkaškim privatizacijama giganata iz Tuzle?? Skupa s Bajrićem?? I od nih očekivat neki savjet ili progres, Bože sačuvaj!
Pa logično. Neće se ništa izmiještati, niti ima potrebe sad odjednom..
sta ima veze i da se prebaci.meni ne smeta.neka neke institucije budu i u Tz
Direkcija EP nije drzavna institucija, to je firma kao I svaka druga. Problem je sto je ta Direkcija otudena od sopstvene firme I sluzi vise za uhljebljavanje politicke elite I rodbine kao I za izvlacenje novca. Zato je uvijek velika borba ko ce da kontrolise EP...... Direkcija EP zapravo vise postala jedan od glavnih aduta politicke elite za uhljebljivanje rodbine I partijskih kolega i za kriminakvo izvlacenje novca (ala Bicakcic). Zamislite da li bi jedna privatna firma tako poslovala. Sarajevo je glavni grad sa drzavnim institucijama I tu se prica zavrsava, privreda s tim nema veze. Privreda - privrednicima ; politika - politicarima.
Posteno, u TK treba da bude direkcija elektroprivrede. Sjediste neke firme veze se za mjesto njenog poslovanja a to definitivno nije Sarajevo u kojem je Direkcija EP zapravo vise postala jedan od glavnih aduta politicke elite za uhljebljivanje rodbine I partijskih kolega i za kriminakvo izvlacenje novca (ala Bicakcic). Zamislite da li bi jedna privatna firma tako poslovala. Sarajevo je glavni grad sa drzavnim institucijama I tu se prica zavrsava, privreda s tim nema veze. Privreda - privrednicima ; politika - politicarima.
to tuzla nece nikad dobiti.....zasto bi se sarajlije odrekle firme sa toliko para??? a na kraju krajeva treba se znati ko kosi a ko vodu nosi.....znaci sarajlije su i dosad uzivali i trosili a tuzlaci su rmbacili.....a tako ce biti i dalje :))))
popusis ti svim tuzlacima idiote
tuzlaci dobit cete kitu ,al u rudniku soli :)))))))
trazim i ja jednu ljubavnu noc sa djasmilom zbanic hahahaha
nemoj ba sarajlijicama oduzimat struju, pasce im izvoz za 90%.
al zive u sarajevu. samim tim su sarajlijice. nista licno.
Nisu oni Sarajlijice, makar 100 godina živjeli tu.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemam veze ni sa Sarajevom ni sa Tuzlom ali bi bilo u najmanju ruku korektno da se EP premjesti tamo gdje se najaviše električna energija proizvodi...
A to je u dolini Neretve ;)
Ovo će na kraju biti baš kao u nadrealistima, svaka mahala posebna drzava :)
hahahaha kakvi idoli, hajde sve da prebacimo u tuzlu ako vam odgovara
pa jasta. oni su pocelu revoluciju HAHAHAHHAHAHA GROHOTOM SE SMIJEM. GROHOTOM. bolidi pravi
tuzla od sarajeva moze da dobije samo dobro ukrucenu kitu :)))))))
Znači plan je da premjeste elektroprivredu i da ostave bez posla par stotina ljudi u Sarajevu da bi par stotina u Tuzli dobilo posao. E poserem vam se u plan
i ja kazem....tuzla svakako nema kadrova da vode tako slozenu firmu...
Ovo vam ga dodje daj meni,a ostalima ako?o cemu god da se radi u bilo kojem gradu,opstini...
sada kada je elektroprivreda na celu sa grabovicom stala na noge i preduzece pocelo da radi bez gubitaka i sa sve vecim profitom, trebalo bi je negdje premjestati...nidje veze i totalno nebulozan prijedlog
nema problema. hajde da potopimo neko naselje kraj sarajeva pa to otvorimo elektranu da vas truje pa nek vam onda i vrhuška sa svim novcem ostane u sarajevu. ovako tuzla radi a sarajevo se gradi. mozete koliko hocete al vjeruj ne mozete dokle hocete
Sve dok imamo ovaj ORTODOKSNI PAPANLUK koji gledam u komentarima recimo ovog "Nalixa" ova zemlja ne moze i nece krenuti naprijed. Nije dovoljno sto Hrvati i Srbi pljuju po Sarajevu, sad su to poceli i ovi nasi lokalni hostapleri. Nemam rijeci zaista. Mozete koliko hocete al vjeruj ne mozete dokle hocete, JEL TO PRIJETNJA NEKA?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Aaaa zemljaci, jel vam na um pao Kakanj - moze se i tamo izmjestiti :)
ne mere u kakanj. tuzla vise proizvodi.
pa nek osnuju sebi elektroprivredu i nek joj bude sjedište u tz
ljakse kod nas je elektrana a nije u sarajevu. kad budete proizvodili struju onda nek vam i sjediste bude u sarajevu
a u čijem je vlasništvu elektrana?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)