Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDASI, koji ubijaju DJECAKE, siluju djevojcice od 10 godina, spaljuju zene, ubijaju STARICE od 82, to ni NACISTI nisu cinili! BIJEDE!!!!!!
"Klali su nas, žene i djeca su nam ubijana, džamije nam spaljene, ali mi nećemo ubijati žene i djecu, nećemo paliti crkve. Jer knjiga koju poštujemo nam to zabranjuje." Izet Nanić
Zamislite koliko vlahe zaista boli to genocidno obiljezje i to sto citav svijet zna istinu koju su pokusali zataskati masovnim grobnicama. Ne bi ni najgorem neprijatelju pozelio da se rodi kao srbin i da bude ispranog mozga od prakticno samog rodjena, i takodjer da bude obiljezen zbog njihove vijekovne tendencije za genocidom kao nosilac genocidnog nasljedja. Nema gore kazne nego biti pripadnik zlocinackog naroda
Bravo za Tuzlu!
Zna li neko kad krece autobus iz Sarajeva sutra za Srebrenicu? Sto ide svake godine vanredna linija, i koliko kosta karta i odakle krece?
Ratko samo polako Ratko mi smo u sustini najlakase izlazili sa takvim otpadom kao sto si ti,ima cestiti Srba i njima svaka cast ali bogami skupo ce vas kostat to negiranje i silni civili koje ste pobili.Zapamti jedno osudjen citav vrh RS a pitaj pravnike sta to znaci i sta ce to u buducnosti da vam donese,samo se vi lupaj te u prsa.
Necija rana,a necija najveca sramota..,
Kaže Dražen Erdemović, jedan od egzekutora u srebreničkom genocidu: “Bio je julski dan u Srebrenici-Ubijali su civile od 10h do 15:30. Umorili se i sjeli u krčmu. Došao drugi odred da nastavi ubijanje. Taj dan je ubijeno hiljadu ljudi.” To je bio, dakle, sistem za ubijanje ljudi. To je bila mašierija zla. To nije bio nikakav “veliki zločin”, to je plansko, sistematsko zatiranje ljudske vrste. To je GENOCID!
Ma stojana treba ostaviti, vidite da se slomi jadničak da nekog iznervira, ovo mu je hiljaditi profil, a on sam po sebi je jadan i bezopasan..