Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom narodu ni Bog ne može ugoditi. Kad je uvedena online nastava, nastala je pobuna roditelja, kako ćemo šta ćemo, radimo, nema ko da nam čuva djecu, moramo mi sve da radimo s njima, ne mogu to djeca bla bla bla....i vidi sad opet ne godi. Naravno da sam i sam mišljenja da je odluka glupost i da treba djeca da budu kući kako bi bili minimalno izloženi rizicima, ali roditelji dragi, saberite se.
Uplasen narod. Previse gledaju TV
Kad smo ga razvlačili godinu dana online, vala mozemo jos mjesec i po..
Navaljali na platformi po 100 lekcija u nekoj monstruoznoj “intenzivnoj” nastavi i sad ko krvolocni vukovi cekaju da zaskoce djecu sa pismenim,kontrolnim,testom i odgovaranj a bez da su lekcije licno ispredavali.Pa dosta je vise stresa obolice djeca i bez corone
a kad je zatvoriti kafane i trzne centre kuku pomagaj... ovako djeci uradite domacu zadacu i mislite da ste im pomogli da nesto nauce... rezultate cete vidjeti i osjetiti naredne skolske godine, a tad ce vam biti krivi prosvjetni radnici i online skolovanje
Isli oni u skolu ili ne isli za par godina kada zavrse skolovanje vecinu stvari ce i zaboraviti sta su radili jer se uce toliko nevazne i nebitne stvari, i danas su potrebne velike sistematske promjene u skolama, jer danas skola nije mjesto da se nesto korisno nauci nego samo reda radi da imas sto bolju ocijenu, nazalost je tako..
slazem se... evo najavili su kurikularnu reformu pa vidjet cemo na sta ce sve izaci
Samo tuziti klix !!!
Kao razlog za vracanje u skole naveli "blizi se kraj godine" Igrate se sa djecom.. kakav je to argument politicari jeste li vi svjesni sta pricate??
Pa vala upravu su.. Dok je god 1300 novozarazenih i 80 umrlih dnevno, situacija nije pod kontrolom