Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji, imam 5 KM u džepu... Zanima me jel\' bolje otići na neku limunadu na Baščaršiji + sladoled u \"Egiptu\" ili da kupim milikicu s lješnjacima i Sky Colu i sjednem kući možda bude tekma kakva? Hvala.
pocetak kraja
Juce, u Istanbulu otkupna cijene za gram 14 k ylata je bila 22 E
Vi stvarno niste normalni s ovim naslovima.cuj,prodaju gram zlata za hljeb.:s i ko to ima gram zlata?cc...istrijebimo glupe!
Sta poslje toga uvjek se postavlja pitanje, jedino oni sto imaju vojska gladnih ce ih pojesti jer ovako vise nemoze, dosad su krali narod sad ih plackaju e kad narod ostane bez iceg tad nastupa sve i svasta.... Bankarski lobi naso drugi nacin zarade isturio svoje na crno agente i otkupljuje zlato cim krse sve zakone...
Kako ne kontate dragi novinari da dolazi teska ekonomska kriza, novac ce izgubiti vrijednost, zato se otkupljuje zlato. Probajte malo ispitati dokle ide taj lanac, gdje se zavrsava. Po mome Jevreji kupuju. I jos nesto ne radi se to samo u Tuzli, to se otkupljuje u citavoj Evropi, po svim trznim centrima postavljaju se punktovi i otkupljuje se zlato i srebro. Dolazi recesija slicna , ako ne i gora od one iz 30-tih godina.
...... sace nam i kazan izlit od zlata
najvece barabe i lopovi su SDPovci i to oni fol \"eminentni\" strucnjaci. sve go lopov. surovali sa SDA sve ove godine, a sada vise ne skrivaju svoje kleptomanske strasti
najvece barabe i lpovi su SDOovci i to oni fol \"eminentni\" strucnjaci. sve go lopov. surovali sa SDA sve ove godine, a sada vise ne skrivaju svoje kleptomanske strasti.
nemogu da vjerujem da ste napisali ovakav tekst.banja luka grad lijepih zena.cesto kada izadjem u grad ostanem bez daha u u .uvijek mislim da iz sarajeva dolazi sve ruzno i negativno.cak me neki uce da sadasnji bosnjaci nevode porijeklo od srba vec iz turske i zato se ovako mrzimo da je to glavni razlog,a neki mi bosnjaci kazu da se sjecaju svoga srbskog korijena samo politika nas je zatrovala.vise neznam kome vjerovati
SDP su šupljatori! Obećavaju, obećavaju, a kad dođu na vlast - ponašaju se kao da nisu na vlasti! (Pokazuju kol\'ko su nesposobni) I ODMAH ONA PRIČA KAKO NEMA PARA! Nema većih lopova od SDP-ovaca!
Cuj prodaja zlatarima po Tuzli hahaha Bi da to isto zlato ne zavrsi u EU ili u Turskoj gdje im je otkupna cijena dosta veca :/
Jos je dobro,kad krenemo cupat zlatne zube onda smo nahebali...
ja jedem zlatnom kašikiom.
Sad blatite SDP ?? Nisam ni za jednu stranku, ali realno gledajuci bolje nam je dok je SDP nego SDA. SDA nas krade godinama, sve pocevsi od Alije pa sada ga naslijedio jos i sin... Sve lopovi !!
Neko ipak prati svjetski market, jer je skontao/la da trenutno 1 oz zlata iliti ~ 28.3gm je $1.900. da su ljudi samo jos malo pametniji pa da odu negdje pametnije u evropu pa da uzmu lovu za svoje zlato - ovako dobijaju baksis ... steta a ima zlata u Bosni (nam od sna :)))
Tuzla smrdi !!!