Finale Ice Fun Challengea
0
Tuzlaci pokazali zavidno umijeće na ledu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"TUZLA I TITO\" tvoje dvije zablude!
@MarinDvor papak nije marindvor nego marijindvor, seljacino sa brda... u cast tite sve ovo radimo, u cast tite cemo osloboditi ovu drzavu od kriminalaca i seljaka takvih kao ti TUZLA I TITO! moje dvije vjere
Seljaci....glavni cilj ....kako dočekati Sarajevo i Želju.....lomi kosti na svakom dijelu terena.......kada će se početi primjenjivati kriteriji i poštovati licence za igranje u ligi BiH...Sloboda ne može igrati ni turnir na Čevljanskoj koridi , a kamo li premijer ligu
boli me rac.ku za njima
@Ovakoje uredu da i jeste odrzano u cast tite, sta imas protiv tite majke ti? ako mrzis srbe i SRJ nemoj mrziti i titu i SFRJ, SRJ i SFRJ su dvije razlicite drzave.
Tuzlaci pokazali u cast Tite zavidno umijece na ledu. Omladinske banke i Titine tuzlanske zajednice, u subotu 14. januara održano je i finale Ice Tito Challenge.
u subotu 14. januara održano je i finale Ice Fuck Challenge.