Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su uradili kriminalnom privatizacijom pa to je strasno, ovo je najbolji dokaz koliko je nardo nepismen i kako su ih lako obmanuli. Sto se tuzilastvo ovim ne bavi. Pothitno traziti reviziju privatizacije.
pod hitno :-}}]
@Harry Callahan Ne bih rekao da je stalna, mada se i zene pita ahah. Salim se posao diktira gde cu, postoje sanse da zapalim u Englesku, ali otom-potom. Sto se tice privatizacije, pa to traje vec koliko znam vec puno godina, kao u Srbiji. Samo sto u Srbiji su vecinu firmi kupili stranci pa nekako se prezivljava.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedini Tuzlaci sto nesto se bune. Ostali sute i trpe. Mada ne znam koliko je ovo pametno na sebi strajkovati. Zabole njih dupe sto oni strajkuju, njima je dobro.
@Harry Callahan ...pa nije se bakir borio za njih...njima je alija obecao zlatne kasike...nek traze od alije...bakir je nevin....
U Bosni se cesto strajkuje gladju ali nikada nisam cuo da je neko umro strajkujuci. Da li vi mislite da ovi ljudi stvarno nista ne jedu? Ozbiljno pitanje, bez uvreda, kletvi i psovki molim.
Sadašnja Vlada TK je definitivno najgora od svih dosadašnjih. Odluka da ministar industrije bude Mićanović Srđan govori kakve su namjere vlade kad je u pitanju ovako važan resor...Mićanović pa kadar SDA-to sve govori o čovjeku i njegovom karakteru. Prodao se za funkciju ministra.... O premijeru Gutiću apsurdno je i govorit kad se zna ko mu je poliitički mentor bivši robijaš Kukić Mirsad....Dabogda hljeba nemali jest, gamad jedna...
hoćel bit protesta
imali neko u ovoj drzavi da pomogne ovim ljudima
Ma ko narod šta pita,ko god da je na vlasti tako bi bilo,sjaši kurta da uzjaše murta.
Ove osobe mi je žao ali i njoj i meni niko nije kriv što živimo u zemlji zvanoj ,,tamni vilajet,, Ovdje se desetljećima političari (SDA) poziivaju na borbu za ,,vitalne nacionalne interese,, pa se pitam da li će ovoj gospođi koju je pretežak život, glad, bijedan, i svo zlo koje čovjeka može zadesiti u zemlju u kojoj se ama uopšte ne vodi briga o čovjeku, dakle da li ona u ovom njenom jadu imati ikakvu korist od tog vitalnog nacionalnog interesa NEĆE! Od ove parole imaju korist samo SDA!
kao sto rece mirabel....neka puste bradu pa nek krenu pjeske prema njemackoj :)))
Muni mješanko, kako više sebi ne dosadiš? Ti vrlo dobro znaš da oni svi rade samo za svoj interes, evo ti sveca nek' se neko osim SDP zaposli u Telecom u Hercegovini i ostalim firmama gdje je FBIH većinski vlasnik a ima ih dosta, ali nikad vi o tome nećete ni riječi reći ;) A SDA pljujete samo zato jer su vam roditelji komunisti usadili stav da je musliman biće niže vrijednosti i kao takav ne može obnašati bilo kakvu funkciju.
Prvo se dobro najedite a onda juris
I ovi novinari ko krpelji oko čovjeka! Samo da se snimi bolji kadar ili da se dobije izjava. A vlastima neka je na sramotu što je ovo dozvolila
Pa to im je posao. Bez toga bi i oni morali u strajk. Pare su sve.
da bog da SDA, SDP, SBB, HDZ, NSRZB, SBiH, DF... bilo ko i vama, mada im ja zelim i gore. a gutic sebi smanjio platu desetak maraka, predsjednik skipstine TK kaze kako je moro kupiti novo auto zato sto se on nemoze vozati u autu starijem od 9 godina. ne prilici. e moj jadni narode niko vas ne haje ni 5% a vi i dalje po starom
katastrofa tesko nama u ovoj drzavi