Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to sto ide medicinska u Novi grad, to nema veze jelde, moze u novi grad barem nekih 3 ili 4 hiljade ucenika.
Svaka cast reketasima iz sdp i kriminalcima iz sbb, oni hoce da obezbjede dobre uslove svojoj rodbini koju su zaposlili po sudovima, a za djecu i obican narod nije ih briga, djub.rad jedna!
HOCE LI OVA MINISTRICA ZA SVOG MANDATA ISTA PAMETNO URADITI
koja je to skola sa 9 djaka i direktorom i ostalom svitom molim te???
Roditelji vjerujte nije toliko bitno gdje djeca uce nego sta uce...Pogledajte raspored svoje djece od 5 razreda pa nadalje, pa cete vidjeti kako je bivša ministrica uvela po dva časa vjeronauke, a ukinula po jedan čas historije, geografije, biologije i hemije...Ja sam prosvjetni radnik i vjerujte da jedva stignem nagurat dvije tri lekcije iz historije u 45 minuta, jer imam jedan čas sedmično historije,a naredni čas moram ispitivati, a ako propustim ispitivanje onda prođe mjesec dana bez testova i djeca se opuste... Nego vi tražite drugi nastavni plan i program osim ukidanja škole....
Mozda nije opravdano OŠ Jala ugasiti...Ali ne pricajte kako se skole u TK gase tek tako...Dat cu vam jedan primjer OŠ koja broji 9 učenika, a ima direktora, pedagoga, sekretara, računovođu isto kao i OŠ u centru Tuzle koja broji blizu 1000. Zato se zapravo takve škole pripajaju drugim vecim, i to samo u nazivu, djeca ce i dalje ici u istu zgradu kao i dosada, samo ce se ukinuti mjesta direktora i sekretara i pedagoga, koji ce određenim danima raditi u takvoj školi. Kome je u interesu da sačuva radna mjesta prekobrojnim direktorima, koji dodju u školu od 5-10 učenika i mlate praznu slamu?
Nedozvolite da se Ugasi OS Jala. Pokazimo da nam je dosta nepravde. Ovo je nas zivot i mi smo postavili funkcionere da nam pomazu. NATJERAJMO DA NAM POMAZU!!!!!!!!!!! MI SMO VLASNICI SVIH DRZAVNIH FIRMI!!!!!!!!! MI LICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOSTA JE VISE!!!!!!!!! UDRUZITE SE RAZGOVARAJTE, KRENITE, DA BICE TEKO ALI BUDIMO PAMETNI MI SMO PRIJATELJI ONI NAM UNISTAVAJU ZIVOTE!!!!!! KRENUCEMO JEDAN PO JEDAN!!!!!!!!!!!!! DOLAZI VRIJEME!!!!!!!!!!!!!!
radi se o konsolidaciji i rezanju troskova.dijece nema dovoljno i ovo nece biti jedinstven slucaj.jos skola ce biti restrukturirano.pozdravljam svaki vid stednje a ovi sto placu zobog pjesacenja od nekih 500 metara vise neka se podsjete da ima djece koja pjesace po 5 km do skola i nazad.a seljacine koje su sljegle u tz neka se podsjete maladih dana kad su lance zimi stavljali da "dohamaju: du skole.opanak se popapucio pa im sve smeta.
a koja je tvoja partija anese????u sto ti vjerujes???
sta ce komunnnjarama skola, samo rad 40 u jednoj firmi do penzije i vjera u partiju daju dobar zivot
Fali Tuzli skola, to je ocito
neka medicinsku trajno zatvore ionako nznamo sta cemo vise s njima
STA IMAJU DA SE PROTIVE, TO JE NJIMA NJIOVA BORBA DALA, HA YA!
Samo komuniste smjenite sa vlasti i sandžaklije i ici cete naprijed.
u svijetu se prave škole , samo u Tuzli se zatvaraju!