Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAGER, NE, DVA BAGERA, DVA KAMIONA, ZA SAT TO POCISTITI, A ONDA POZVATI CVJECARE I TRAVARE, DA TO PRVO PREORU, A ONDA ZASADE TRAVU. NAKON TOGA, ZEMLJA NA LICITACIJU PA KO DA VISE.
@KrokodiIskesuze Cuj Bingo i SDA? Pa Bingo je potekao iz komunjarske Tuzle, nema veze sa SDA. Inace sta ti imas protiv Binga, magarac posrani?
@Roin javna je tajna da je Bingov vlasnik (iako iz Tuzle) covjek SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Barake gdje su prije 150 godina živjeli terenski radnici. Ruglo na ulaz u grad. Sramota me objašnjavati strancima pa im kazem da je od posljedice rata. Treba srusiti, uljepsati i iskoristiti prostor u bolje svrhe.
Tuzla radi, Sarajevo se gradi...
Provodeci vrijeme u blizini Partizana, ne mozes da se ne zamastas u realnost u kojoj raja igra basketa, tenisa, saha na istom. Danasnja realnost je par klinaca koji bacaju na kos, dok odmaraju od Countera, grafiti i razbijene flase.
pa sve je u ovoj drzavi prepusteno zubu vremena osim trznih centara u vlasnistvu kojekakvih stranih sumnjivih tipova
Kupice to Bingo.
čekajte dok popravimo stanje džamija, pa ćemo vidjet sa komunjarama šta dalje
"Zgrada je bila je i okupljalište osoba problematičnog ponašanja." Jesu li se to ovdje održavale sjednice skupštine Tuzlanskog kantona?
SDA gradi TUzlu, Tuzla gradi SDA !
@Herodot Ne bi reko u tom kantonu da je Bego iz SDA premijer a SDP odgovoran ! To bi bilo isto kad bi gradonačelnika Komšića pitao Sarajlija ĐE SU PARE ? :))
zato što Jasmin leti okolo da ukida kantone, a u gradu rupe na putu autobusi propadaju .. jami zvizge Jasmine i ufati se komunalija .. ye__bo te visoka politika
@BuggsBunny .. ti misliš da je to Jasmin uradio? pare za to se krčkaju još od Selimovog vakta, jarane
Isto ovako ce stojati i zgrada bivse vlade koja je zapaljena i ono ej ruglo u sred grada a i na korzu zgrade nisu bas u sjajnom stanju sramota
i ovdje je IS vec preuzeo odgovornost