Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji lopovluk provodi ova SDA, sve sto rade je nezakonito il je povezano sa kriminalom, pokusavaju ostat u vlasti na svaki moguci nacin...imali su 20 godina pa vidimo gdje su dana zemlju i njene gradjane doveli, al zato bakir kupuje limuzini od 200.000 KM od iste te drzavae i gradjana
Nisu se ni valteri nista bolje pokazali. Pomest ce to Komsic sve.
Kako je SDA krenula da siluje zakon očekujem da je sljedeća vijest "Skupština TK smijenila Vijeće ministara".
A vidi Sabovica jes navro da postavi svog bratica za ministra.
Sdp je smece al Sda nije ni smece treba izmisliti novu rijec u Bosansko jeziku !!!
Ne znam za ostale, al mene vise ovakvi potezi SDA uopste ne iznenadjuju. Sjecam se kad prije nesto urade pa ja galamim lopovi, psujem nerviram se. A sad samo kazem:"Pa ja, to je samo SDA..."
monti pajton od drzave jbt ;)
Ucjenjeni zastupnici moraju sto prije da uspostave novu vlast, morate imati razumjevanja, pa niko ne daje pare dzaba. Poseban pozdrav nezavisnim zastupnicima i njihovim zbunjenim kolegama... trosite te pare mudro (ne sve odmah, comprende?)
SDA i u Tuzli obori vladu kao sto je i u KS ! Po primjeru iz KS sada Tuzli slijede teska vremena sa kriminalnim radnjama SDA stranke i njihovih koalicionih partnera
amin!!!!
sto ce nam izbori kad imamo SDA... bezze samo trose papir i novce na gluposti. Treba njih unaprijed staviti jer koga god da ljudi izglasaju, ovi ce ih sa nekom "vecinom" smjeniti i zaposjesti ono sto nisu na pocetku mogli zaposjesti. Lakrdija od drzave!
Opet SDA pokusava probiti svoje hirove... Ukopavaju drzavu u jos vec jamu,.
Vidjet cemo sad TK kako ce funkcionisati jer je dosad bio jedan od boljih ali sad ce nam ovi iz sda vladati!!