Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I moja nanas bi vladala upravo ovako kako vladaju ovi ...................na žalost ali naši. Ništa ne rade, bogate se, narod izdiše od bijede, jada, neimaštine i bolesti a kada se taj narod usudi da reaguje, na ovaj gore opisani način, onda nazovi Država stupa na scenu i upotrebom sile će bijednike (zajeddno samnom) ukloniti sa mjesta. Aferim vladari,ne dajete ama baš nkišta, uzimate sve i kada narod reaguje onda naastupa SILA. Ponosite se, žalosna vam majka.
ne vrijedjaj si nanu
Objaviti listu svih poslanika imenom i prezimenom i adrese stanovanja, koji su glasali za ovaj zakon. Pa ih posjetiti kada se ponovi Februar 2014. A policija treba da bude u sluzbi naroda a ne Vlade.
_"Podsjećamo, radnici okupljeni oko Sindikata solidarnosti ne odustaju od zahtjeva, traže dozvolu preduzeću Tuzla-kvarc za eksploataciju pijeska, stručni nadzor nad opasnim materijama u Poliohemu, te uvezivanja radnog staža radnicima Polihema i konfekcije Borac." Pa ovi ljudi sve što traže u svojim zahtjevima, ustvari su trebali dobiti bez ikakvih zahtjeva i okupljanja. Kome je to u interesu da se ne exploatiše naš pijesak, a da se uvozi slabiji kvalitet iz Srbije, za ne male pare, 800.000 KM??? Zatim stručni nadzor nad opasnim materijalima? Pa zar to mora da se traži štrajkom??? Zar tako ne bi trebalo da bude po pravilu službe? A uvezivanje staža, je boljka mnogih. I to se moralo uraditi na vrijeme i ne dozvoliti da radnici potražuju zarađeni staž, svoje garantovano pravo. Bruka je da ih Vlast radi ovih zahtjeva rastjeruje, a da neće da ispuni njihove zahtjeve. Nedajte se radnici! Vlast vas želi ugušiti, nedajte se!
Opet se kuha u Tuzli. Samo kad bi se ovaj put istjeralo do kraja,da se digna citava BiH.
Nadam se da hoce opet krenut na proljece. Nadam se da nece uklonit bandere oko opstine i kantona, trebat ce nam za njih. Visit ce live on CNN.
Traže da eksploatišu pijesak bez plaćanja rente, onako, trpaš pijesak na kamione, uzimaš novac, ne plaćaš nikome ništa...ma i tata bi sine!
Sva naša vlast je uvijek isto govono samo drugo pakovanje.