Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava je 1000 puta ovim dzaba davala pare ko fol imaju pravo na rad. Sto meni neko pare ne da dzaba. A 1000 pari obuce iz loan poslova su prodavali radnici na crno. Znaju da je kraj (sto je zalosno) ali ne mogu druge maltretirati.
Neka jedu govna, sta imaju blokirati prometnice
Postavi video kilx video !!! kako su uhvatili govna na kafi slobodo ili neses zato sto su sve govna iz SDA https://www.youtube.com/watch?v=CF81IiV7Nbc
zasto ? birali ste jednom, zasto sad blokade ? birali smo stranku koja vam je napravila fabriku takvom kakva je sad, i sad po nekom pravilu treba da sutimo i idemo kucama i budemo zadovoljni .
Nije se biralo dečko ko će da radi u Vladi Tk nego si biro drzavne izbore. Al et Baki je nardne 4godine vidjećemo koliko ćemo još potonuti predlazem građanima da ne blokiraju ulice nego da idu pred Vladu TK-a ili da odu ispred SDA.
Frki a ko je tu tranziciju odnosno pljacku vodio-SDA i Izetbegovici