Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane
jarane, gdje li si ti učio (h)istoriju/povijest? valjda u istoj školi gdje i pravopis i gramatiku - inače, kaže se hanDŽar, i to je došlo iz turskog, a kod njih nema Đ/DJ. Imaju samo \"gj\" i \"c\", koje se čita kao naše \"dž\". a svim ovim koji kritikuju imamovića što nije proučio fatinu, evo ni ja je nit znam nit bih je mogao (htio) proučiti, oboje roditelja su mi bili vjernici, ja nisam, šta mogu. mislim da je poštenije ne lagati ljude - a Bog, ako ga ima, ocijeniće koliko mi je srce čisto. mislim da bi bilo licemjerno ne vjerovati, a držati ruke uprazno i folirati da učiš - TO bi Bog trebao svakako da kazni. poštovanje prema vjernicima iskazujem na svoj način - zar bih sad trebao da se krstim/križam kad dođem na sahranu nekog kršćanina? najgore mi je što znam desetine predratnih komunjara koje regularno na dženazama \"uče\", a garantujem da ni riječi ne znaju - zar TO nije grijeh?
a kćerkama???? :-((((((((((((((
Sve je to lijepo i bilo bi jos mnogo ljepse da u dva dana praznika bar jedan dan imamo slobodan, pa da u krugu svoje familije obiljezimo ovaj praznik koji nema veze sa Handjar divizijom nego sa ZAVNOBIH-om. Ali ova danasnja drzava nije nam to obezbijedila. Pozdrav iz BBI Centra koji ne postuje drzavni praznik!!! (a samim tim ni ovu drzavu)
Jasmine Imamovicu ,,postujem tvoj rad ,Vidim da si ateista ne znas ili neces da proucis Fatihu poginulim za BiH, ali znaj kada umres opet ces pred Djamiju nadam se da ce biti dosta cestitih koji ce tebi ipak prouciti Fatihu iako je nisi zasluzio !!!
@??? Jarane ako hoces znati da je Handjar divizija branila Bosnu i njeno Bosnjacko stanovnistvo do cetnickog pokolja,a prelaskom kompletne jedinice sa oruzjem partizani u sjevero istocnoj Bosni su jako ojacali te su pruzili silan otpor takvim kao sto ih ti slijedis i njemackom okupatoru.(Himler je bio bijesan zbog tog )
Bosna Bosancima, Bošnja Bošnjacima, RS Srbima, HB Hrvatima.
A najbolji su pacenici koji se pozivaju na muslimane, a na slikama najvise Srba i Hrvata. Elem, znanje je cudo. Srecan rodjendan drzavi iz Sarajeva.
gledaj jasmina prodane duse nece ni fatihe da prouci
ironija da muslimani preuzmu dogadjaj organozivan od sr.ba i u kome je ucestvovalo 90% srba za svoj praznik a sr.bi to odbijaju ..
Negativno komentarisu isti oni koju nam nisu dali da obiljezimo ovaj dan i 26. 11, sramota..
Svi trebamo ovaj dan obiljeziti jer je ovo nasa domovina
Sretan rodjendan draga BiH i ne trbemao dati na nam uzmu ovaj dan kao sto su i pokusali
“Dan državnosti BiH 25. novembar 1943. godine je jedan od najznačajnijih datuma u historiji naše zemlje. Ovo neki neznaju.....Neznalice komentarisu negativno i oni koji nevole ovu zemlju
Sretan rodjendan domovino....