Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za jezera!
a sto imamovic nebi malo napunio rupe po putevima na blizoj periferiji njegovog grada kao sto uradi gradonacelnik Lukavca , umjesto sto puni \'\'kobajagi ljekovita jezera\'\' TEHNOLOSKOM vodom il mozda ceka izbore pa da upita nas koji smo glasali sta mislimo o svemu onome sto on na svoju ruku radi
Koji je ovo k**** Kakav svibanj, lipanj, županija??? Halo jestel to promjenom imena portala promjenili i nacin pisanja?? Auuu.. dosta gubite ovim..
nekupo se ja u tehnoloskoj vodi,difterije mi
O, evo imamo i uživo javljanje iz \"elitnog naselja\". LOL
al ljubomora udaraaaaa ccc
BOLJE DA JE STAVLJEN NASLOV POCELO SKUPLJANJE PISOLINE......blago onom kome je ovo dobro i ko dolazi ovdje da se kupa
od koga ste preuzeli ovu informaciju s obzirom da nije na bosanskom jeziku red bi bio da napisete sa kojeg ste je hrvatskog portala preuzeli
Tuzlak sam, ali nikada se nisam okupao u Panonnici, i srdacno Vam porucujem nemojte ni vi, jer usluga je losa, uslovi nehigijenski, redari KRE.TENSKI, cijene skupe, a osim toga punite dzep Imamovica i Beslagica.
hejteriii sigurno necete da priznate kako se u ljetne dane brckate u mokraci iznemoglih staraca iz tuzle i okoline :D
MA BOLI ME KLIX , KAD OVO VISE NIJE SARAJEVO-X
odo i ja da ga dopunim popishat cu prvi xD a ostale hiljade nek dopunjuju u ljetnim sezonskim mjesecima :D
Osedlaj najbrzega ata, najostriju sablju opasi, s majkom halali se brzo i kreni, Dzerzelezu Ale! Prasinu otresi sa ruha i cupavu podigni kosu s ociju umrlih davno, pa hitro izjasi iz groba u borbu za opstanak Bosne! U Dzennetu ne miruj vise, ako si mu\'min i junak, majcine ne gledaj suze, ako si ponosni Bosnjak.