Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@naj Izdrzace duze od tebe i tebi slicnih, koji pljujete po svemu sto se u Tuzli radi, a zarad\' licnih interesa nekolicine psihopata kojima je postala opsesija da sve zivo u Tuzli omalovazavaju. Ako si vec iz Tuzle, trebalo bi da ti bude drago kada se nesto u ovom nasem gradu napravi, a pogtovo nesto kao sto je rekonstrukcija pijace, koja ce stvoriti humane uslove za ljude koji svoj hljeb zaradjuju prodajuci svoje proizvode na pijaci, za razliku od tebe, kojeg placa propali poiticar ili pak propali \"biznismen\"
koliko ce dugo izdrzat da se opet ne napravi ruglo od toga..vidjet cemo \"jedne od najvećih i najstarijih tržnica u BiH...\"hahhahahah ovo mora da je Dzasmin Imamesku naredio da se napise..kod njega je tuzla NAJSTARIJI grad u europi, tula ima NAJVECI trg u bih, tuzla ima NAJVISE turista.NAJ -NAJ-NAJgore ti je kad nisi najbolji u glavi!