Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je neko pošten ovdje?!
Što ste hajcali, hajcali ste.
Nevjerujem ja u Klix-a, a evo i zašto : 1. pola policiske uprave MUP-a su njegovi ljudi, 2.sudije i tužitelji pojedini koje je postavio kako u slučaju "šta ako?" se dogodi šta je činiti, 3. dosta ima iza sebe poslovnih veza koje su više nego dilovi.. Ovo je samo farsa za masu... Taj čovijek ima ih sve ako on padne svi padaju dokumentirano.
Cuj zloupotreba polozaja?! Ma polozaj su oni koristili za dobro, svoje jashta!
Ulazi s osmijehom. 👊👊
Ko je u stvari od ove dvojice uhapšeni Besim ? Jel onaj nasmijani šetač ?
Besime imaš pravo na halal šišanje u tih 30 dana. NEMOJ DA TI ZAKINU TEMELJNA LJUDSKA PRAVA !
Eto fala bogu u Sarajevu se ne uzima mito na pijaci ! Buahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahaha. Što ti je strah od Bakirove blizine !!
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/61473/video-sve-cesce-pojave-plagijata Sve ćešća pojava plagijata. Da je uspio doktorirat, to bi bilo dosad najviše PRITVORENO naučno zvanje. OOOPS pardon. Imali smo već I AKADEMIKA BIMU JUFUFRANIĆA. Jel to sve radi eksplotije korupcije u ZEMLJI ?? Ma jok radi eksplozije visokog obrazovanja a kolapsa morala.
BAkir: DA MI JE SAMO ZNATI KO KRADE IZ MOJE STRANKE, ODMAH BI GA OTPUSTIO. Čitaoci na to odgovoriše lakonski: Pogledaj se u ogledalo !
Da sam ja netko, bagru lopovsku bih uza zid i strijeljao! Ne bi zivot ljudi proklinjali da sam ja netko!