Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bla bla bla bla......ista prica bez konkretnih dijela. A gdje su to bili oni sto traže opet jednokratnu pomoć?
Trebali su vam doci Drenko i Hajro O sa svojom elitom iz Sarajeva oni su dobijali pare za protestea Fehim Lovic i dalje protestuje ispred Predsjedništva izvjesi transparente i ode u kafanu i cita Dnevni avaz
Nema potrebe da ukazujete na probleme. Sve to oni znaju, ali ih nije briga. A i što bi ih bilo briga kad su sebe i svoju djecu osigurali.
Hajte vi lagano put pod noge EU, trbuhom za kruhom.
Nema ništa od ovoga. Može samo jedino da dobiju satisfakciju da povješaju ove što su ih pokrali. I to je to. Evo Violeta počela raditi detrdžente, vidjet ćete za koju godinu šta će napraviti. Ukratko, napretka nema, može samo satisfakcija da se pobiju ovi što su krali, pa onda ako Bog da za 30-40 godina boljitak.
Sirotinjo i Bogu si teška.
ukazivanje je samo jos jedan oblik gradjanske poslusnosti :D
again ,again and again .....
Samo stanite lijepo u red, obeco je dasa 100 000 radnih mjesta..mislim da ce biti mjesta za svakoga..