Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir i SDA su krive za to
Gospodo, pogrešan naslov a i svi navodi u tekstu o 'nesavjenim' vozačima! 1. Postoji Zakon za nesavjesne vozače ali policija ne radi svoj posao i to je to 2. pristupačnost javnim ustanovama i objektima je problem vlasti koja nesavjesna 3. Konvencija UN o pravima osoba s invaliditetom, koju je BiH potpisala i ratifikovala, daje zakonsko uporište i za vlast i za nesavjesne vozače i sve ostalo, ali mi sve potpišemo i onda ono: ko ih hebe. 4. Veliki 'šoping centri' su prisstupačni!
Glavni grad najvise radi da bi invalidima olakšali zivot.Tuzla je katastrofalna u svakom pogledu.
Sarajevo je u istom stanju. Jasno se daje do znanja invalidima da trebaju voditi život unutar svoja četiri zida. Ne znam za jednu javnu instituciju koja ima normalan pristup za sve. Jedan od primjera je zgrada pošte sa pokrivenim i neupotrebljivim liftom.
sta ces kad seljacina parkira na trotoar i kad ga krenes udariti po dzepu kaze ma ja ba brate tu nesto samo na brzinu skokno
Sve stoka
E pa nije vam vala ni u "glavnom gradu" nešto bolje stanje.
Zbog Srbocetnika imamo 150.000 ratnih invalida