Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepoznala svijezu profitersku stranu stranke...
imam ja nesto pametno reci. i tebi se iskenjam po glavi.
Do sada niko od ovih mladih ljudi nije bio u politici. Svaka im čast što pokušavaju učiniti nešto za ovaj grad,za mlade ljude koji iz Tuzle odlaze li odlaze... A vi koji nemate šta pametno reći svoje komentare zadržite za sebe!
Samo gledajte ovu novu postavu Harisove plačkaške jugend elite. Spremni za pohoda:)
i na jerlagica, i na jerlagica.
ja cu kratko, iskenjam se na komplet sbih i njihovo glasacko tijelo, ukljucujuci harisa, beriza dina, zaima, jasina, harisa, harisa, jatu, beriza, azru, gavrila, jatu, gavrila, gradimira, beriza, jasina, ceru, safeta safetovu komplet familiju, uciteljicu, nastavnike i profesore.
Podrska SBIH - i , JEDINOJ STRANKI KOJOJ JE DRZAVA VAZNIJA OD FOTELJA !!! S A M O NAPRIJED STRANKA SBIH- u Na fotografijama samo gospoda, intelektualna BUDUCA elita RBIH-e KOJA CE SE ZALAGATI ZA SVOJU DRZAVU, GRADJANE i PROMOCIJU I SACUVATI SVAKI DIO KULTURNE BASTINE RBIH-e ! Puknite DUSMANI I IZDAJICE RBIH-e ! BIH4EVER !
cica dra-za srpska krvolocna vampir straza umro dra-za od kamikaza srpskih vampira uvjek straza koja blamaza za cicu dra-za postade vampir u sred ade -cigalije oaza osta pusta srpska vrsta u gu-zici drazinog smrdljivog krsta ! HEBAO VAS SRBI SRBIN VAMPIR DRA-ZA ko i SVE SRPKINJE KOJE SM-RDE NA KILOMETAR ! Bosnjaci, cuvajte vase skupocjeno sjeme EKSLUZIVNO I JEDINO ZA BOSNJACKE DJEVE, srpkinje su jake u zavodjenju emocijama i rijecima, pogotovo s emotivnim i dobrim Bosnjanima !
Nadaj se, p.i.č.k.o. četopartizanska, nadaj se
Čudi me to od tuzlanskih Tito Jügendera al eto fino.
Građani REPUBLIKE BOSNE izađimo na izbore i glasajmo za Hareta i za SBIH,a može i za SDA jer oni će nam napraviti jedan fin,lijep i sladak ustav u kojem će nam vratiti našu Republiku Bosnu bez Hercegovine.Ukinuće do nove godine entitete i kantone i stvoriće Bosnu sa dva nivoa vlasti,državnom i općinskom.Po ustavu ćemo svi biti Bosanci i govorićemo Bosanskim jezikom.Vratiće nam zastavu sa ljiljanima i himnu jedna si jedina.Dovešće našu braću Turke da po Bosni grade autoputeve i braća Turci će do nove godine kroz REPUBLIKU BOSNU napraviti ma hiljade kilometara autoputeva sa osam traka i zaposliće 350 000 naših radnika i daće im plate po 12 000 eur.Oni će sagraditi luku u našem Bosanskom Nehumu i ta će luka biti najveća u Europi.Oni će do nove godine uvesti REPUBLIKU BOSNU u EU i NATO i još puno,puno,toga baraćo Bošnjaci,ali prvo trebate izaći na izbore i glasovati za SBIH I NAŠEGA HARETA,A MOŽE I ZA SDA I BAKIRA !!!!!
TO U KRISTALNOJ DVORANI HM LAKO LOMLJIVO KAO I ONI PA DA NE OKRIVE DVORANU ZA NEUSPJEH HHAHAHA CAO MISEVI A DOKTOR DABOGDA SEBE I SDA UNISTIO KAO I ZENIICU
POSLEDNJI POKUSAJ BRICE DA OD GU.Z.ICE NAPRAVI LICE TO NEKA SDA GLEDA STA I NJIH UBRZO CEKA
...Doktor se sakrio od svjetski lopova , kriminalaca , ljigavaca , fasistickih saradnika u liku kepeca sandzalijjeeee, crvenog kmera prvog reketa svijeta, gargemela dobro poznatog cetnickog dousnika.....e zbog ovakvih nema DOKTORA gdje bi trebao bti !!!
...cipicripiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)...nego, đe vam \"doktor\" ? :)