Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to neko dijeli ulje?????
Kako je lako davati podršku preko interneta, hajte pa se pridružite ovim radnicima.Ša ko fol svi smo uz vas ali sjediću kući i držati ženi suknju.Hrabri ste vi sa ovim komentarima ali što podalje od centra dešavanja.Svi će te vi opet glasati za ove iste nacionalističke bandite jer lako vas je potkupiti sa litrom ulja.
svaka vam cast ljudi . dogorjelo je do nokata
Udri ih. Samo ih udri. A kada se osladi onda redom po invalidima, demobilisanim borcima i penzionerima. Sve i udri.
Svi smo uz vas. Rusimo seljake necivilizovane iz SDA iz kantonalne vlade.
Svi smo uz vas! Vrijemeje da se radnicima ove zemlje pomogne a lopovima stane u kraj...
mislim da je jako necivilizirano odbiti razgovor sa ljudima. s\' tim da treba biti realan - vlada im moze pomoci u nekim stvarima, ali im nikako ne moze pomoci da se bolje takmice na trzistu.
bitno je da saobracaj tece, a cinjenica da radnici nemaju vec mjesecima zaradjena sredstva za zivot , to se nikog ne tice....policija primjenjuje silu prema pogresnim.
iako nisam u Tuzli imate moju podrsku!! A ako bude trebalo i ostali cemo doci da vas podrzimo!