Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROCITAO SAM NA FORUMU DA JE SUTRA U 13H PROTEST ISPRED VLADE KS, TRAZE SE OSTAVKE.
Pasa moj oni su avoje ostvarili... A sve se moze nadoknaditi u materijalnom smislu!!! Ako nema zivota i pravde koji ce nam k... Zgrada ili bilo sto!!!'
to ti je kad ti dodje iz dupeta u glavu sta si napravio...
Kad vidim onog uhljuba potparola mup-a, padne mi mrak na oci. I onda kad pocne srati o nastaloj steti i da ce budzetski korisnici platiti tu stetu.... A sta je sa onom "stetom" koju uzrokuju ministri i premijeri nakon mandata kada jos godinu dana primaju plate za bukvalno nikakav rad. Treba njima ukinuti taj luksuz i eto para za obnovu. Jako je jednostavno. IZUDINE SARICU, da li si ti potparol mup-a ili neki analiticar svakodnevnih desavanja. Drzi se svog posla i ne petljaj tamo sta ti nije posao. Zato nam i jeste ovakva usrana situacija u zemlji jer svako gura nos gdje mu nije mjesto. Daj ostavku, lagao si javnost.
Gdje je podrška Tuzlaka kad je vama Bihać davao podršku ??
Samo traziti ostavku Federalne vlade i Niksica, oni su unistili BiH.
Misliš ti i na SDA i ostale?
Ostavka cjele Vlade FBiH, bez obzira iz Koje su stranke.
juče Huligani danas Komunalci e moj jadni narode..
Brisite slobodno ali ja sam rekao istinu Aldin Siranovic vise neigra za narod..
i ja sam čuo dali je istina ??
NIje istina huškači!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo lijepo al opet bez onih koji su i doveli do ovoga
Aldin Siranovic,vodja i osnivac neformalne grupe UDAR se prodao!!!!
Kako si zaključio da se čovjek prodao? Po čemu? Jedan od zahtjeva je bio da Vlada TK podnese ostavku to se jučer i desilo. Šta misliš da će se protestvovati do Sudnjeg Dana.
https://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0