Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ukusima se ne raspravlja, po mom mišljenju HS net ima solidan program i sigurno je bolji od nekoliko televizija koje se mogu vidjeti u kablovskim sistemima.
brzi, ti moras da se zezas... fakat gledas to smece? neobrazovane voditelje, uzasan program... plus, radi se o hs-u, najvecim primitivcima u toj oblast... uzas... taj sam kanal davno ukinuo...
Ne bih se slozio da je smece..Hsnet ima zanimljiv program ... uostalom televizija je mlada i treba ljudima omoguciti da se razvijaju. Samo naprijed HSnet!!!!!
haha jel ovo ozbiljno oni...pa sta ima na toj hs net tv stanici....ja je imam u zenici i to je obično smeće...jadni su oni koji protestuju zbog toga