Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj najveca tragedija boze glupace..
Znas sta, ovi sudsko-advokatsko-tuziteljski elementi su korumpiraniji i muzu drzavu visestruko puta vise od politicara. Njih treba dovesti u red, pa ce onda oni politicare. Medjutim tolika je tu u tim krugovima korupcija, da to nije normalno. A niti su birani na izborima, dok za njihovu smijenu moras traziti njihov potpis. Oni su rak svih balkanskih drustava, ne korumpirani politicari. Korumpirani politicari su metastaza.
plesanje po grobovima radi koje slike u novinama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je sramota ovoliko plesati po grobovima radi slikanja. jos vam Ruzica fali. skrecete paznju sa vaseg nerada. prosetajte do Coviceve kuce od 5 miliona KM i vratite drzavi te pare
5 osoba u četverosjedu? Mislim da je težina bila problem.
Gordana, jedi G@vna. Na tragediji spinujes svoje "kvalitete" i "znanje". Idi kuci i operi se, vonjas...
Nesreca bila na zalost! Da se tu zavrsi i nikad ne ponovi.
Ja izjave, tito mili. Šta se ovdje ima istraživati. I kakve fajde ima od toga. Ništa se promjeniti neće. Pa još ni manje ni više nego državno tužilastvo, nekako da svoj rejting dignete po bilo koju cijenu a samo u dublje vode tonete..
stvarno se gadjaju velikim izjavama a predsjednik makedonije trajkovski ?
-12. maj 1982. jama Raspotočje - poginulo 39 rudara treće smjene -26. avgusta 1990. Dobrnja-Mramor u rudniku Kreka, poginulo 180 rudara, iza kojih je ostalo 365- oro djece. -2004 avionska nesreća Mostar, poginuo predsjednik Trajkovski I 7 zvaničnika - Željenička nesreća 14. februara 1971. u Nemili kod Zenice, smrtno stradale 33 osobe - 20.05.2012 poginulo 5 osoba u padu sportskog aviona u Zalužanima.
mozete je sami prcati
ja ovu kravu nebi ni tudjim a kamoli svojim
ja ovu Tadicku nebi ni tudjom karinom mrko
Je sul ono glavna tužiteljica i glasnogovornik Boris Grubešić u crnini ? Kakve oni veze imaju sa žrtvama , osim nacionalne ???
Ova vec u kampanji da postane izabrana, a ne V.D. glavnog tuzioca. Sta ona radi na mjestu nesrece? To joj nije u opisu posla. Valjda se ugledala na politicare koji na izborima nametnu teme koje nikome ne koriste, ali se na njima prikupe glasovi stoke sitnog zuba.
daleko od toga....
Oraha joj ne bi iz ruke uzeo.
Javier Bardem fotka
Ma ja ba najveca tragedija ;) genocid ovo ono ma nis to ba..