Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko roditeljima ubijenog,iskrena sucut,a ovo nicemu ne vodi i na zalost sve nam je ovako...
@za1BiH Sumrak jednog društva je kada se kapitalni zločini, kao što je ubistvo, tretiraju na ovakav način. Onda niko nije siguran i to znači haos i anarhiju.
Dalida, it's just bullshit and you know it.
pa što ne izvrše njenu smjenu!! nisi sposobna,doviđenja!! nije ovo prvi put da je kontroverzna,sjetite se slučaja Radoncic,i tamo je mutila sa Duskom Jurisic!!!!
Ko je ubio Dženana Memića? Ime i prezime?????
kažu tip sa Ilidze!! i kao ljudi ga se boje.
@normala99 Boje ga se??? Eh to je ona naša uspavana ravnodušnost! cijelo sarajevo treba ustati na noge! Ne može jedna osoba biti jača od svih i iznad svakog prava!
JA KRETEN: Nakon što je nadljudskim napora tužiteljice, ustanovljeno je konačno da je kompletan policijski aparat nastojao da prikrije ubistvo koje je počinila romska porodica. Dakle, presuda Suda u Strasbouru o pravima ROma u BiH se eto ipak PROVODI U POLICIJI KANTONA SARAJEVO. :(((( A sad ozbiljno, ubistvo je počinio policajac i ako to najzad Burzić ne bude priznala biće javno objavljeno njegovo ime i ko ga iz vrha SDA osim famoznog OSmice ŠTITI od sankcionisanja !
Policijski komesar KS Ćosić je istovremeno prikrivao i saobraćajnu nesreću koju mu je izazvao sinčina kad je prošao kroz crveno !! Moguće je da se zajebunio KOJI PREDMET SE PRIKRIVA !!! http://www.source.ba/clanak/Nedim/398849/Sin-policijskog-komesara-KS-skrivio-nesrecu-u-kojoj-je-povrijedjen-Denis-Stojnic-MUP-suti MUP Kantona Sarajevo na svojoj službenoj stranici nije evidentirao detalje ove nesreće, pa ni identitet osobe koja je upravljala automobilom koji je skrivio nesreću - KErim Ćosić
Alisa Mutap- ocevidac. #samonapominjem #Pravda #Za #Dzenana
Najgora tuziteljica ikad, nista joj ne vjerujem... Kurci se kao da je Sarajevo oslobodila, a radi samo po naredbama shefa... fuj
Cirkus od drzave
Sta je sa predmetima protiv aktuelnog premijera Dine Konakovica??? KK Bosna, šankovi u Zetri i konekcije sa Čengićima i kriminalcima, trovanje djece. Zašto ne pokrenete istragu protiv njega zbog niza krivicnih djela??? Pa zlocin protiv covjecnosti u najmanju ruku je to sto nemamo vode, a svi je uredno placamo!!!!
Dino Konakovic priča da ova Burzićka samo njega sluša i radi šta joj on kaže tačnije naredi ! Toliko o neovisnosti
Ufurao se Konaković - konta da su ćorci prošlost???
Dino je ku..c od čovjeka. bio je smeće i dok je igrao u KK Bosna.
Dalida, ako imas obraza imalo, izadji u javnost i kazi ko vrsi pritisak?
Svi govore "zna se ko ga je ubio", a niko da kaze ko. Evo interneta, anonimno se registrujes samo za tu priliku, kazes ko je.
@mellek sumnjam da ga je ona ubila, a da krije pravog ubicu sam poprilicno siguran. Pretpostavljam da je taj njen bivsi, ali onda mora biti prava civija da drzi kantonalno (a i federalno koje ih je podrzalo) tuzilastvo u saci.
kako bih vas ja namirio da je moje dijete, ne bih cekao ni dalidinu dalidu..da ti ja stone pokazem
da se tako radi, puno manje bi bilo ubistava i ostalog kriminala sta smo mi trebali kad su nas srbi napali, cekati nekakav sud?
ko je vrsio opstrukcije? natego bih je ovako staru i pohabanu auh
Bruka i sramota, sram vas bilo dzukele!!!
ooopaaa, vratila se dama sa odmora, pa nam se odmah javila da ne padne u zaborav, nedostajala joj TV i publicitet, sigurno ima puno "asova" u rukavu.....
Yedem vam majku korumpiranu, bagro bezobrazna. Kako te nije stid izjaviti da su ga Seferovici ubili, kurvo nad kurvama?