Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Ranom zorom nikuda ici, mogu te ultrasi IZa coska stici
Evo ga jos jedan zabrinuti.
Najbolje u svemu ovome je to što nema više lažiranja historije. Sve se sad zna i čuva se u inostranstvu na više lokacija. hrvatska i srbija su fašističke države, a Bosna i Hercegovina je najbolja i najljepša država!
Hajd' sto postoje oni koji odbacuju presudu, nego je tragedija sto ti vladaju ovom zemljom i sto otjerase sve posteno i normalno iz ove zemlje.
mi bosanci ne damo naše bosanske hrvate ni za šta na svijetu
Jbg politički sud sad bi vi kao da se poštuje presuda ,nikad ama baš nikad neće Hrvati to prihvatiti lijep pozdrav
Lizite se,nek ti i dzumu klanjaju ..
Scotte ne seri....za istinu si trebo otici jučer i u trusinu,a ne samo u ahmice
A zasto Amerika ne priznaje haski sud?
amerika je i osnovala haški sud debilu
Njegovom pojavov, ponajvise izjavom ga prati svijet.Istina se nece zaboraviti sve dok se kolo vrti.
Evo sto oni odbacuju UZP, logicno da se vade, ali i tipicnom Bosnji to nista ne znaci, od skracenica ga na zalost samo interesuje ZMBT i druga ispiranja mozgova, mozaka, mozg....
Kako objasniti jednom zadojenom mlađahnom srbinu ili hrvatu kojima je jedini argument teorija zavjere, da nasuprot njihovih teorija zavjere, sudski procesi u Hagu su trajali godinama, većina ih je bila javna, postoji javni registar sa preko 5 miliona dokumenata i dokaza i da je to sve prezentovano i izloženo u procesu dokaza. Kako objasniti?????
@Dezmond svega sam se naslušao od takvih ljudi koji su mi nekad bili prijatelji. Kaže tuzlanska kapija je djelo bh. armije? Kako reko bolan, koji su ti dokazi? Kaže pročitaj na internetu. Ja na internet, google, kad stvarno jeste. Ko o tome piše? Dva najžuća srpska tabloida, u rangu Kurira. E tako se doje ljudski mozgovi
E moj Kenane, istina je voda duboka.