Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andaneeee VUČJAKU RATA,AKO NEMAŠ ŠTA DA JEDEŠ JEDI SVOJA J.A.J.A .......BUHUHUHUHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
vidi mu glave crkni jeb... otac
@MK Jesi li poslao žalbu CIK-u? Objasni, što se nisi mogao prijaviti za glasanje?
Pa sta ako nije dobio pravo glasa... nisam ni ja... niti 20-tak drugih Bosanaca i Hercegovaca koje poznajem a koji smo trenutno nastanjenih u Svedskoj. Do sada smo uvijek glasali, ali eto ove godine je izgleda neko odlucio da je bolje da nas preskoci. I sta sad? Onda ce ljudi reci da dijaspora ne glasa, a u stvari nas ne j**u ni 5 %. I onda kazu da glasanje nije namjesteno...
Ye.bo ti on m.a.ter onu geno.cidasku, vodi ga kuci i daj mu nesto da jede, pa nek ti kresne majku
TI NEMAS VISE GRADANSKO PRAVO U BOSNI I HERCEGOVINI C R K N I P S E T O G E N O C I D N O
al da znate da je pojeo jedan sendvich pa onda na strajk gladju,hahahaha
Ma ne....Andan je jedan fini i uzoriti duznosnik samog vrha policije RS-a i nikad se nije javno hvalio Karadzicem i Mladicem i nikad nije izaslo u javnost njegovo razgovaranje sa istim i sa posrednicima....De ba futavce pedala odavde i ti i svi oni koji ga brane......Da je bio fin kakvim ga smatrate,nebi se dovukao dovde gdje i jeste!!!! Jedno vrijeme se hladno cerekao po TV-u kao on je Bog i batina....Pa dodje Lajcak i polomi ga ko beba zvecku,pa sada neka urlice i zapomaze mrtvoj babi a ne po institucijama i da trazi para na g.u.z.o.ve ; )
vidi genocidasa, sta se zalis nama zali se tvojima oni tvrde da vi imate drzavu koja nigdje ne postoji....... SIKTER DZUKELO
NADAM SE DA NECES JESTI BAREM PET MJESECI
sisajte ga turadijo ZVALJAVI BALIJURDETINE MOZETE DA MU ISPOSATE SABANA
strajku je gladju po godine a jos ziv,jeb.e.m ti taj strajk
A ti se zali Franji Tudjmanu.
@Cuj potpisujem!!!!!!!!!!!!!!!
Izađi u šumu pa se glasaj dok ne crkneš. Za tebe i jeste to što su te istjerali iz ljudskog roda. Kako će glasati oni što si ih pobio sram te bilo .