Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se eshumiraju Bošnjaci, ne treba Tomašicu zatrpavat nego u idućem sukobu tu zatrpavat srpsku djecu i omladinu.................
Dragi novinari, imenica u nominativu glasi TUŽILAC, a ne TUŽIOC. Genitiv jednine imenice je TUŽIOCA (od koga/od čega), jer dolazi do glasovne promjene L u O. Isto tako, u množini nominativ glasi TUŽIOCI zbo iste promjene, a genitiv množine TUŽILACA, a ne TUŽIOCA.
Pa kada sve znaš, što nam ne objasni kako se ta jezička radnja zove?!
Tetka od brata pomoćnika zamjenika glavnog tužioca, prolazila je kroz prijedor i sjetila se žrtava Tomašice.... Klix, dajte ovu vijest na naslovnu stranu!
Kažu pomirenje? Srbi i dan danas tvde na niko ništa nezna i niko nije sudjelovao, samo su se branili od "fundamentalista"? Kažu zaboravi prošlost - idemo u budučnost? Svi nešto kažu a danas svi šute - eh de mi recite onda, jeli ijedan "pošten i častan" srbin obišao Tomašicu? da da podršku i odrekne se nedjela koja su počinjena u njegovo ime? i ako nije kriv da pruži izvijenje i u ime srba i traži oproštaj? E koliko ti ima - toliko i ima "časnih i poštenih" srba, pa vi sami zaključite dali ima ili ne suživot sa njima? Da ih je došlo makar 5 ja bi reko DA, ali ovako moram nažalost da kažem NE i NIKADA, ako nisu došli sebi za 20 godina neče ni oni nikada. A koliko je ovo sram nad srpskim narodom još veči je nad nama Bošnjacima što samo šutimo i ništa preduzimao, jer dok još iskopavamo naše drage iz zatvora puštamo zločince. Neide ovo ljudi na dobro NEIDE, opet če se ponovi.