Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo pitanje: Kako u policiji može biti nelegalan uređaj! Drugo pitanje: Ko je to od nadležnih organa utvrdio da je uređeaj nelegalan? Treće pitanje: Zašto se od strane direktora požurilo sa uzbinjivanjem i obmanjivanjem i javnosti prije nego što je nadležni organ utvrdio da se radi o nezakonitostima ili zloupotrebi položaja? Četvrto pitanje: Šta kada sud, na osnovu činjenica, utvrdi i kontatuje da nije bilo nezakonitosti? Ko će onda odgovarati za obmanjivanje javnosti i iznošenje neistina te nanošenje štete po respekr insitucije kakva je granična policija? Peto: Molim Vas da do kraja propratite ovaj slučaj i date priliku i drugoj strani da da svoj komentar, te na osnovu konačne sudske odluke postavite određena pitanja direktoru, tj. da li je on involviran ili prima tal od nekih kriminalnih aktivnosti, te zašto je izašao u javnost sa ovakvim informacijama, znajući da su netačne? Da li je bio ucjenjen od kriminalaca?
Nakon ovako ozbiljne afere samo smijenjena???? I postala savjetnica????! IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE ZA PROMJENE! OVAKO DALJE NE IDE!
Najprije ce biti da je u ovom slucaju kriminalna hobotnica uzvratila udarac pokusaju internog istrazivanja kriminala u strukturama Granicne policije.
E moj zoka, neka ti se Allah smiluje.
...mislim da, generalno, ne postoji "jače" mjesto od savjetničkog...lager potrošenih političkih poslušnika.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
..........kada zahebeš sve što si mogao na poslu, za kaznu postaneš savjetnik, naravno, sa istom ili večom plaćom.......