Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrbuj me!!!
Moj mali nesposobni kroasančiću punjen eksplozivom 🤗🤗
Onaj lik sto prica kako je isao sa zenom I na granici ga zaustavili pa nesto kao ispitivali... Onaj lik laze kao malo dijete, ocigledno instruiran, ali neuvjerljiv do bola. Svaki prosjecan psiholog ce na osnovu njegovih pogleda prema dole I oscilacija u glasu skontat da laze. Ne lazite priglupu talibansku sirotinju obit ce vam se o glavu!
Šta očekuješ od tupavih Muslimana, inteligenciju?
@Mostarskikurton1387 vazda ste ljigavci i agresori bili a fašisti se rodite.
Kifla perec kroasani
u BiH djeluju agenti iz hrvatske srbije rusije amerike i velike britanije...djeluju tako sto dobijaju obavjestajne podatke direktno od pojedinaca iz nasih policijskih agencija stranki i politicara...
@yeba.mene.drzava i dobjaju informacioje čitajući klix komentare he he
pricajte sta hocete..ovo nista ne valja....ama nista.....
@OOgledalce sve to treba vrbovati ...ali vrbovim prutom preko leđa hehehe
goli otok !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)