Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte nikada nikoga sjedati u auto, jer kao u ovom slučaju, moguće da likovi nisu ništa znali, a evo već ih vežu za terorizam!!! vidite ovo \"...u putničkom automobilu prevezli iz Maoče do Sarajeva Jašarevića, čime su počinili krivično djelo terorizam\"
Serbi , serbija, vehabije, cettnici i teroristi SU jedno te isto...!!! SERBIJA===TERORIZAM, FASIZAM, NACIZAM I TERORA...!!!
Serbi , serbija, vehabije, cettnici i teroristi SU jedno te isto...!!! SERBIJA===TERORIZAM, FASOZA? nACIZAM I TERORA...!!!
AGRESORSKA i TERORISTICKA SERBIJA FINANSIRA i IMPLEMENTIRA SVE VEHABIJSKE POKRETE U BIH-i, FASISTICKOJ I TERORISTICKOJ SERBIJI KO I NA BALKANU VEC 20 GODINA...!!!
PA SERBIJA i TAJNE SLUZBE BIO, UDBA i KOS su sa IVICOM DACICEM i BORISOM TADICEM A i SIPA- Mirkom Ljujicem ORGANIZOVALE ovaj AKT i agresiju nad Americkom Ambasadom i Drzavom Bosnom i Hercegovinom...!!!
VEHABIJE SU PLACENI SERBO-CETTNICI...!!! ZAR NISTE SHVATili DA SU NJIHOVE ZAVJERE I ORGANIZACIJE U SRCU CETTNITETA-GENOCITETA -GENOCIDNE TVOREVINE...!!!