Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaže da tužilaštvo ne radi?
Radi, čak plaća i svjedoke da na ročištu lažno svjedoče.
Suverenitet i teritorijalni integritet BiH nije moguc bez drzavne imovine! Ako RS dobije drzavnu imovinu, to je kraj drzave BiH.  Schmidt radi na destrukciji drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možete protiv čovjeka koji je branio nama živote tužilaštvo da podigne optužnicu, a kako ne može optužnica protiv Mile koji razara državu i prijeti ratom
kada se 2 HOROZA POSVADE. POTUKU. POBIJU. JEDN PADNE MRTAV. - ONDA ONOGA ŠTO JE POBEDIO TREBA IZVESTI PRED RATNI SUD. ŠTO JE BRANIO SVOJ ŽIVOT. -- KOJA BRUKA DA SE DUDAKOVIĆ ZATVARA I OPTUŽUJE ŠTO JE BRANIO SVOJU ZEMLJU ! Bosnu i Hercegovinu.
Hebo glupog Bošnju kad mu neistinu istinom možeš prikazati. Ispade HDZ i SNSD prihvatljiva a SDA koja je organizovala i vodila otpor agresiji neprihvatljiva. Dovoljno je tupanima dva puta viknuti respiratori i onda mirno možeš pored njih drzavu unistavati. Ko da u HR i SR nema korupcije.
Otkad ovoga zatvaraju pa puštaju, jbte ako je kriv osudi, ako nije vozdra jbte sudije u ovoj državi
Eto nam drzave, hvala SDA i Alija....
Ponos BiH. Ponosn Krajine. Ne daj se komadante.
Atif koji je odbranio drzavu u pritvor,Nešić koji negira drzavu za ministra sigurnosti,ali bosnji je bitno da SDA nije na vlasti,tacno nam treba jos jedan genocid jer ocigledno onaj prosli nije dovoljan!
Jarane ne treba se odazvati niti bi ga neko smio uhapsiti. Imali ste vremena sve dokaze predočiti Hag-u, a pošto niste znači da su ovi današnji lažnjak, odnosno opet montirani proces agresora na BiH.
Sram bas bilo…
tuzilastvom haraju srbi, sipom, policijom, ministarstvima.... itd. ni na jednoj kljucnoj funkciji osim Vilica nema bosnjaka. pa naravno da ce samo nas mustrati i podizati optuznice. pa barem je lahko uzet spisak svih boraca genocidne tvorevine sa spiska penzionera i redom krenuti sa optuznicama. barem ih ie 50 % pocinilo zlocin. ko nije nek se ne sikira i cao. ha ja
Dzaba ga zatvarate ima nas jos spremnih za odbranu Bosne. Necete da zatvorite Dodika koji otvoreno krsi ustav a hapisite generale koji su branili ovu zemlju od koje primate place.
E sramote ...
Majku li vam cetnicku
Atife. Trebaš otiči doktoru u Istanbul a svezi kašlja što te muči. Ovi naši doktori mogu ti dati pogrešnu dijagnozu. Selam.
Tuzioca odmah procesuirati zbog zloupotrebe polozaja i ovlastenje ne samo zbog ovog nego zbog podizanja lazne optuznice. Covjek oslobadjao zemlju od okupacije!!!!! To je isto kao da ruski tuzilac procesuira ukrajinske generale. Sve isto vazi za tuzioca koji proganja branioce iz dobrovoljacke ulice. Hapsi bagru!!!!!
Hvala Bogu! Pravda je spora ali dostižna! Za svakoga. Stići će njega njegova djela. Polako samo. 🙂
Jarane koje je to ratne zlocine general pocinio. Lazes namjerno